MĂMICĂ DIN CONSTANȚA, BĂTUTĂ ȘI ÎNJURATĂ DE O ALTĂ MAMĂ, LA LOCUL DE JOACĂ: "Am rugat-o frumos să-și strângă semințele pe care le-a aruncat pe jos"

15440
10

Articole recomandate

Atunci când nesimțirea, vulgaritatea, agresivitatea și lipsa respectului față de oameni sunt atribute ale unei persoane, este clar că cei care au cel mai mult de suferit sunt cei din jur. Inevitabil, dar adevărat. O poate confirma o mămică din Constanța, Oana S., a cărei poveste relatată pe pagina personală de Facebook a creat un val de revoltă printre părinți. Concret, femeia a mers în parcul din apropierea casei pentru a se juca cu fetița sa. La un moment dat, vâzând că o mămică sparge semințe, scuipând, fără scrupule, cojile pe jos, aceasta i-a adresat rugămintea de a le strânge, întrucât cel mic are tendința de a le lua și a le mânca. De aici până la bătaie, înjurături și amenințări nu a fost decât un pas. Iată ce povestește mămica:






"Acum jumatate de ora am fost BATUTA de specimenul acesta de om (care se pare ca este si mama) LA LOCUL DE JOACA!!! Am avut indrazneala sa o rog frumos sa isi stranga semintele pe care le-a aruncat pe jos deoarece cel mic vroia sa le manance. Raspunsul : Pleaca fa in....mea se vezi dracu de treaba". Am luat telefonul si am pozat-o ( eu sunt omul care crede ca poate sa schimbe ceva in tara asta, atat le las copiilor mei , valori si sper eu o tara frumoasa si curata) moment in care m-a luat serios la bataie. Tatal meu care era de fata din instictul de a ma apara a dupa care a urmat iarasi o serie de imbranceli. Am plecat val vartej deoarece fata mea incepuse sa planga si ii era foarte frica. Tot ea ma ameninta ca suna la politie pentru ca m-a aparat tatal meu. Eu trebuia sa sun insa in disperare mi-am luat repede fata din situatia aceea. Copilul meu este speriat si traumatizat......in momentul acesta plang si imi vine sa urluu.Nu merita fata mea sa vada scena asta. I-am explicat tot insa este greu la 4 ani sa priceapa toate detaliile. Nu este normal. Nu vreau sa traiesc asa. Nu vreau ca si copiii mei sa traiasca langa acesti oameni. Fata mea (4 ani) face voluntariat cu tati sa stranga gunoaiele de la locurile de joaca. Later edit se numeste Andreea Ostahie. Va rog sa dati share!", povestește Oana S., autoarea postării.


Reacțiile care s-au propagat după ce mămica și-a spus oful au fost împărțite. În timp ce unii părinți susțin că gestul mămicii de a o ruga pe femeie să-și strângă semințele este unul de normalitate, alții spun că fiecare este liber să facă ce vrea, autoritățile fiind cele care trebuie să sancționeze astfel de comportamente, nu noi, cei din jur. Trist, dar adevărat.


Comentează știrea

Gica
7 iunie 2017
Constanta , oras infect !

Cum este orasul asa sunt si cetatenii , bunul simt lipseste cu desavarsire !

Nelu
7 iunie 2017
???

O paruiala intre doua tiganci cu aere de doamne ...

asdjf
7 iunie 2017
dfghdfg

de la locu lde joaca din portu tomis vin chiar acum ..seminte tigari,flegme ambalaje cacati de caini si servetele aruncate in nisipul ala imputit si imbacsit cu cacati de caine si cu coj ide seminte constantenilor sunteti ultima specie tiganeasca de romani spurcati si nespalati aratati cu degetul spre tigani sunteti niste ipocriti mizerabili constanteni imputiti cu bashini de miami si traiti ca sobolanii in gunoaie scarbosilor !!!!

Banu
7 iunie 2017
Amenzi cat cuprinde!

Comportamentul civilizat exista acolo unde oamenii sunt civilizati sau unde legile se aplica ferm,fara discutii si discriminari. Romanii nesimtiti devin instant si soferi atenti si oameni cu comportament normal,in marea lor majoritate, imediat ce trec granitele. Asta pentru ca amenzile din afara se dau pe bune.

ro-ro Nesimtirea
7 iunie 2017
dementa

Nu inteleg de ce se dau in ziar scrieri personale de pe facebook! fiecare pe pagina lui isi poate exprima ideile sau gandurile; deci cine sunteti voi nesimtitilor de va bagati in alte pagini si apoi mancati kk! parcul de copii are paznic si se poate reclama !

nelu
7 iunie 2017
la subiect

Daca era cu seminte prajite in parc va dati seama ce doamna era ?, evident ca le scuipa pe jos ca doar nu era sa le ia/acasa. Nu este exclus sa gasiti si prezervative prin parc, tot de la astfel de doamne.

EGO
7 iunie 2017
SEMINTE

Se cheama ,,neputinta administrativa ,, si tine de vreo suta de ani.....

...
7 iunie 2017
Coji

Și în parcul de la cet aceeași poveste..stimabilele mămici stau și scuipa coji de semințe pe unde apuca...dacă le zice paznicul ceva sar cu gura..ca asa sunt educate..

cetatean roman
13 iunie 2017
educatie

Astazi nesimtirea si rautatea sunt virtuti, nu avem legi de comportament civilizat in societate, in convetuirea in comun la bloc. Si daca sunt oameni care voteaza penali care sa le dirijeze viata, sigur ca in opinia lor ii aproba pe cei in afara legii. De noi depinde daca vrem DREPTATEA in tara !

Ady
4 august 2017
Jegoasa

Asta e o impuutita si ea si barbasu,niste tarani jegosi cu aere de sefi.sa ne cacam pe ei

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9515 secunde