Mâine se deschide prima cafenea Starbucks din Constanța

508
1
Mâine se deschide prima cafenea Starbucks din Constanța - mainesedeschide-1409070009.jpg

Articole de la același autor

Starbucks inaugurează, mâine, prima cafenea în Constanța. Situată în incinta Maritimo Shopping Center, aceasta este cea de-a zecea locație pe care lanțul o deschide în România. 


"Am pornit anul 2014 în forță și suntem hotărâți ca, până la finalul anului, să ne dublăm rețeaua. Deschiderea cafenelei din Con-stanța ne bucură mult, mai ales că acesta este unul dintre cele mai importante orașe din România. Cafeneaua pe care o deschidem aici are un design modern, prietenos și funcțional. Astfel, consumatorii pot avea acces ușor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet", a declarat Costin Gheorghiu, District Manager Star-bucks România.


Cafeneaua din Maritimo Shopping Center este situată la intrarea a doua a centrului comercial și include și o terasă pentru consumatorii Starbucks. Locația va fi inaugurată mâine, începând cu ora 8 dimineața. Pe parcursul întregii zile clienții se pot bucura de o ofertă specială, toate băuturile fiind oferite la jumătate de preț.


"La fel ca în toate locațiile deja existente, clienții vor regăsi aici băuturi personalizate și o gamă completă de produse de patiserie, siropuri, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o paletă diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi. Suntem încântați că vom putea pune la dispoziția clienților băuturile care ne-au consacrat: Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato, dar și băuturile semnătură, specifice Starbucks, din gama Frappuccino - băuturi cremoase pe bază de cafea, cu ciocolată, caramel sau vanilie, blendate cu gheață", a adăugat managerul Starbucks România.


Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global. Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există nouă locații - șapte în București, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara. 


Comentează știrea

Petre
30 august 2014
Servire ca la ultima biciusca afumata si preturi de lux

Da, am controlul a ceea ce spun. Am fost, de curiozitate, sa vad ce inseamna Starbucks asta. Concluzia, Preturi mari, servire de proasta calitate. Am cerut un ceai de frunze pe care il au in menu. La care casiera ma intreaba de care Am raspuns ceai de frunze simplu. La care ea in stilul celebru romanesc de smekerie si mistocareala Sa stiti ca nu servim ceai de tei. Am intrebat de care aveti Avem ceai verde si a mai enumerat alte sortimente. Am cerut unul de ala si am lasat-o Probabil ca in conceptia ei ceai de frunze inseamna orice fiertura de la urzici la fructe de padure si flori de tei. Mda Preturi mari, servire de bodega obscura!!! Pretentii de restaurant de ultra lux!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3169 secunde