Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

181
1

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, E - Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Ferdinand, tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, cei de pe strada Mihail Kogălniceanu, tronsonul cuprins între strada Cuza Vodă și strada Plevnei, precum și cei de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu nr. 3, blocul T2, scările A și B, întrerupere totală. În același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia nr. 564, blocul De Silva, scările A, B, C, întrerupere totală. De asemenea, între orele 10 și 14, se oprește curentul pe strada Dumitru Marinescu nr. 15, blocul IV48, inclusiv magazinul Marvimex.


În restul județului, între orele 9 și 17, vor fi întreruperi parțiale în localitățile Dunăreni, Casicea, Plopeni și Chirnogeni.


Comentează știrea

cum pana mea
26 iunie 2017
cumpana

Ati uitat de Cumpana ! Ieri a fost curent cu portia , si angajatii enel cu e mic ne-au promis ca problemele persista ! Multumim !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4184 secunde