Mai multe hoteluri din stațiunea Mamaia, fără curent electric

122
Mai multe hoteluri din stațiunea Mamaia, fără curent electric - curent-1432219858.jpg

Articole de la același autor

Mai multe hoteluri și restaurante din stațiunea Mamaia nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în stațiunea Mamaia, între orele 8 și 17, se oprește curentul la Hotel Miorița, Restaurant Național, Restaurant Unirea și Stația Tehnică Unirea.

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia - parțial, pe străzile I.C. Brătianu, blocurile M6 și M10, strada Ștefan cel Mare, blocurile M7, M8, M9 și C22, dar și în localitatea Limanu - parțial, pe străzile Căminului, Mărului, Cas-tanului, Pinului, Pichetului, Grănicerului, Morii, Mihai Eminescu, Eroilor și Bradului.

De asemenea, între orele 8,30 și 19,30, sunt afectați consumatorii din localitățile Topalu și Hârșova - parțial, iar între orele 9 și 18, vor fi afectați cei din localitatea Medgidia - parțial, cu Portul Medgidia și din localitatea Cernavodă - parțial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5086 secunde