Lucrări RAJA. Vezi aici până la ce oră este oprită apa rece la Mangalia

159
1
Lucrări RAJA. Vezi aici până la ce oră este oprită apa rece la Mangalia - apapotabila-1416995513.jpg

Articole recomandate

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la una din conductele de 400 mm de alimentare cu apă din Mangalia, S.C. RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile astăzi de dimineață, încă de la ora 8,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din Mangalia, din perimetrul delimitat de Gară - Șoseaua Constanței - Sensul Giratoriu - Strada Rozelor. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 16,00.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Munca la domiciliu
26 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Cumpăna!
Pagina a fost generata in 0.4297 secunde