Lucrări RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în Constanța

87
Lucrări RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în Constanța - apadoi-1410779641.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a noului tronson din magistrala de alimentare cu apă din stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A.este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri 17 septembrie 2014, în intervalul 00,00 - 16,00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu - Al. Lăpușneanu - Aleea Lotus - Cișmelei - Dispensarului - Aurel Vlaicu și punctul termic nr.142; abonații de pe b-dul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardele Tomis și Al. Lăpușneanu, precum și cei de pe străzile adiacente: Diamantului, Smarandului, Opalului, Perlei și aleea Universității; aleea Hortensiei cu punctul termic nr.45; Satul de Vacanță și Complexul Dobrogea; uonele Mamaia Nord, Hanul Piraților, Mamaia Sat, Tabăra de Copii Năvodari și zona industrială Midia cu unitățile militare și Ecluza Năvodari.


Pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, S.C. RAJA S.A. va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 200 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru consumatorii din stațiunea Mamaia.


Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extindere Rețele apă/canal Mamaia și înființarea a patru stații de pompare noi - ape uzate - localitatea Constanța", în valoare de 20,47 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 5,86 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala de distribuție apă din stațiunea Mamaia, a fost înlocuită în totalitate, pe o lungime de 10 km, conducta existentă având o vechime de aproape 50 de ani.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.505 secunde