Lucrări RAJA. Se oprește apa rece la Agigea și Eforie Nord. Iată când

84
Lucrări RAJA. Se oprește apa rece la Agigea și Eforie Nord. Iată când - faraapadoi-1427277868.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Nord, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din această seară, de la ora 23,00 și până mâine seară, tot la ora 23,00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Nord.


Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea Eforie", în valoare de 19,4 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 5,55 milioane lei. "În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Nord, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 35 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km în Eforie Sud și Eforie Nord", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


De asemenea, pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată din localitatea Agigea, la sistemul centralizat de distribuție din localitate, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 23,00, și până pe 26 martie, la ora 23,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Agigea.


Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea", în valoare de 9,56 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. "În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității", mai explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde