Lucrări RAJA. Află aici unde se oprește apa rece, mâine, la Constanța

113
Lucrări RAJA. Află aici unde se oprește apa rece, mâine, la Constanța - fotoaparobinetalexi2-1421915503.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile vineri, pe 23 ianuarie, în intervalul 8,30 - 17,00. 
Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu - Soveja - Adamclisi - Suceava - Al. Lăpușneanu, precum și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 122 și 123. Abonații de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Suceava și Dispensarului, precum și cei de pe aleea Umbrei și punctul termic nr. 140 vor avea apă cu presiuni scăzute. 
"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1585 secunde