Locuitorii din Năvodari, fără apă potabilă

143
Locuitorii  din Năvodari,  fără apă potabilă - lucrariraja22-1433856836.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată în zona lacului Tașaul, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, mâine, în intervalul orar 00,00 - 16,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitatea Corbu, orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității, și zona industrială Năvodari și cartierul Peninsula.

Pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului Năvodari, străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Reabilitare rețele Năvodari", în valoare de 7,12 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,04 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala ce asigură alimentarea cu apă a orașului Năvodari a fost înlocuită în zona de intrare a orașului, pe toată strada Recoltei, pe acest tronson conducta având o vechime de peste 50 ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3585 secunde