Liviu Lupu a preluat șefia Inspectoratului Teritorial de Muncă

506
Inspectorul de muncă Liviu Lupu, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanța, a preluat conducerea interimară a instituției. 

Potrivit Ordinului emis de Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice nr. 467 din 11 martie 2013, începând cu data respectivă și în conformitate cu prevederile art. 92 alin.(1) și (4) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor pu-blici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, liberalul Liviu Lupu va exercita funcția publică de conducere de inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, va asigura și sprijini continuitatea activității instituției pe perioada de interimat a funcției de inspector șef în care a fost numit.

Liviu Lupu o înlocuiește astfel pe Carmen Răducu, fost inspector șef interimar, devenit, între timp, director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Aceasta preluase, la rândul său, funcția după ce directorul ITM Eugen Bola a fost numit prefect al județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2973 secunde