Litoralul sărbătorește "Ziua Dunării"

192
Litoralul sărbătorește

Articole de la același autor

Comisia Internațională pentru Protecția Fluviului Dunărea, îm-preună cu țările dunărene, au hotărât în anul 2004 ca data de 29 iunie să fie desemnată "Ziua Dunării".  Data de 29 iunie 2014 reprezintă ziua când țările din bazinul Dunării sărbătoresc împreună 10 ani de cooperare internațională pentru protecția și utilizarea durabilă a fluviului Dunărea. Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral sărbătorește această zi festivă, în perioada 27 - 29 iunie, prin realizarea unei expo-ziții de pictură și fotografie, cu tema: "Fii activ pentru o Dunăre vie!". În cadrul expoziției, vor fi expuse fotografii realizate de către angajații ABADL, precum și picturi realizate de către elevii Școlii gimnaziale nr.16 din Constanța. 


Astăzi, începând cu ora 10,00, va avea loc un atelier de lucru, în care elevi ai Școlii gimnaziale nr. 16, sub coordonarea profesorului de educație artistică plastică Adrian Drăguț, vor realiza desene tematice care, ulterior, vor fi prezentate în cadrul expoziției. Atât expoziția de pictură și fotografie, cât și atelierul de lucru vor fi organizate la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.


Totodată, în data de 29 iunie, începând cu ora 10,30, Admi-nistrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, în colaborare cu "Let’s Do It, Romania!", în cadrul proiectului "Let’s Do It, Danube!", va organiza o acțiune amplă de eco-logizare a malurilor fluviului Dunărea și de conștientizare a publicului. Acțiunea se va desfășura în zona localităților Cernavodă și Hârșova, la această activitate de voluntariat fiind implicați elevi ai școlilor din județul Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3489 secunde