Litoralul românesc se vinde din ce în ce mai bine!

304
1
Litoralul românesc se vinde din ce în ce mai bine! - plimbareplaja-1427309279.jpg

Articole de la același autor

În Mamaia, de 1 Mai, se estimează un gra de ocupare de sută la sută 


În ciuda faptului că există riscul ca plajele să fie pline de pietroaie și escavatoare, sezonul estival de anul acesta se anunță unul foarte bun. Pachetele turistice în stațiunile românești de la malul Mării Negre sunt la mare căutare și se pare că agențiile nu mai prididesc cu rezervările.


Vânzările pentru minivacanța de 1 Mai și vacanța de vară sunt în toi și sunt chiar mai multe decât anul trecut. 


Noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Aurelian Marin, se arată optimist pentru sezonul 2015 și se așteaptă ca rezervările să crească și mai mult în perioada următoare. 
"În general, vânzările sunt mult mai bune decât anul trecut. Avem aproximativ 25 la sută vânzări prin agențiile de turism, pentru early-booking. Iar jumătate din acestea sunt pentru stațiunea Mamaia. Tarifele sunt staționare, dar avem și zone unde au mai scăzut, datorită TVA mic-șorat, dar și unde au mai crescut, motivate fiind de investiții sau servicii supli-mentare", a declarat Aurelian Marin. Potrivit acestuia, pachetele cele mai căutate sunt cele de all-inclusive și cele la hotelurile de trei stele. 


Mamaia, vedeta minivacanței de 1 Mai 
Vedeta minivacanței de 1 Mai va fi și în acest an stațiunea Mamaia, unde sunt deja foarte multe rezervări, mai ales la hotelurile de patru stele. Tarifele au rămas la fel ca și anul trecut. 


"Sejurul de Paște s-a vândut relativ slăbuț, deoarece sărbătoarea este devreme anul acesta și va fi încă destul de frig pentru o minivacanță la mare. Pentru 1 Mai însă, înregistrăm o creștere a vânzărilor, mai ales pentru Mamaia, care probabil va fi plină în perioada respectivă", a mai adăugat președintele ANAT. Încă nu a fost stabilit complet programul pentru minivacanța de 1 Mai, dar cu siguranță va fi multă distracție. 


"Vor fi numeroase evenimente și spectacole, dar ne gândim și la un concert mai mare, cu o vedetă internațională, pe plajă. Nu este exclus să reușim să îl aducem pe Craig David, pe care l-am întâlnit recent. Vom organiza concertul în Mamaia, pentru că acolo va fi cel mai mare grad de ocupare. De asemenea, vor fi paradele obișnuite. În rest, vom vedea ce vom mai pune la cale. Săptămâna viitoare, vom avea ședința cu reprezentanții autorităților locale, ai hotelierilor și ai cluburilor din Mamaia. Le-am solicitat deja să vină cu propuneri și abia apoi vom putea stabili un program concret", a explicat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării. 


Comentează știrea

evazionistul marin aurelian
26 martie 2015
escrocul marin aurelian

DNA-ule cind il agati pe marin aurelian?Chiar nimeni nu vede ce face hotul asta?Cit il mai lasati in libertate?Sau pompeaza unde trebuie si de aia nu il vedeti!Marine fi atent ca tu nu o sa mori in patul tau!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6215 secunde