Linii de cale ferată inundate / 10 trenuri au întârzieri!

136
Linii de cale ferată inundate / 10 trenuri au întârzieri! - trencfrcuproblemedincauzapotopul-1476256637.jpg

Articole recomandate

Zece trenuri au plecat cu întârziere din Galați din cauza ploilor abundente căzute în ultimele ore care au inundat toate liniile de cale ferată din stația Galați, aceste trenuri înregistrând întârzieri între 30 și 120 de minute, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.


"Toate liniile de cale ferată din stația Galați sunt inundate, iar trenurile intră și ies din stația Galați cu 5 kilometri pe oră. Se poate circula, dar numai cu o viteză de 5 kilometri pe oră și din această cauză sunt întârzieri. Nu se mai respectă viteza normală de circulație. Sunt 10 trenuri care au plecat cu întârziere din Galați în direcțiile Brăila, București, Bârlad și Tecuci. În prezent, acestea au întârzieri între 30 și 120 de minute", a precizat Brânzan.

Potrivit sursei citate, echipele CFR SA sunt pe teren pentru verificări și îndrumarea trenurilor care circulă cu viteză redusă. Aceasta a precizat că nu sunt probleme în privința transportului călătorilor deoarece circulația nu a fost închisă.

"Oamenii sunt pe teren, se verifică nivelul apei, macazurile, secțiunile de linie, se îndrumă trenurile care merg cu 5 km la oră, iar o mașină de pompieri încearcă să scoată apa de pe linii. Nu sunt probleme cu călătorii deoarece se circulă, nu este închisă circulația, dar în astfel de situații sunt inerente întârzierile", a mai spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, citată de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4366 secunde