LA UN PAS DE MOARTE, ÎNTR-UN LOC DE JOACĂ DIN PORTUL TOMIS. Copil de 4 ani, căzut printre scândurile unui tobogan

1107
3
LA UN PAS DE MOARTE, ÎNTR-UN LOC DE JOACĂ DIN PORTUL TOMIS. Copil de 4 ani, căzut printre scândurile unui tobogan - tobogan234225001-1505852483.jpg

Articole recomandate

Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan, la un loc de joacă amenajat de Primăria Constanța în Portul Tomis, dar care a fost lăsat în paragină, a anunțat, marți seară, directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.


Potrivit acestuia, minorul, a cărui stare de sănătate este bună, a căzut printr-un spațiu creat din cauza lipsei uneia dintre scânduri.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, părinții copilului reclamând luni la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța situația degradată în care se află respectivul loc de joacă.

''O echipă s-a deplasat la fața locului. (...) O invitație a fost predată la Primăria Constanța conform procedurii. S-a dispus oprirea temporară la locul de joacă, prin lipirea de afișe cu avertizări la fața locului'', a spus Anghel.

Pe afișele lipite de comisarii CJPC pe toboganul unde s-a petrecut incidentul scrie: ''Spațiul de joacă reprezintă abateri și riscuri de execuție. Folosirea lui se face pe proprie răspundere''.

Paul Anghel a afirmat că municipalitatea riscă, pentru abaterile constatate de comisarii CJPC, avertisment sau o sancțiune contravențională cuprinsă între 2.000 și 20.000 de lei.

Zilele trecute, CJPC Constanța a sesizat administrația locală cu privire la starea necorespunzătoare a locurilor de joacă pe care le administrează.


Comentează știrea

Vai
20 septembrie 2017
Cioara

Fagadau ucigaș de copii! Fagadau sta cu prietenii lui și râd împreună , câștigă mulți bani

In Constanta lui Fagadau
20 septembrie 2017
In orasul afiselor de avertizare

In orasul lui Fagadau,in orasul unde primarul a lansat cu mult fast programul "Respect",in orasul unde asociatiile de proprietari sunt somate sa-si repare fatada blocurilor,sa ingrijeasca spatiile verzi,sa mature strazile,in orasul unde proprietarii cladirilor neingrijite sunt obligati sa plateasca un impozit majorat ,in orasul eternului PSD-eu,in orasul unde primarul ne-a promis gradini suspendate si autobuze pe valuri inspumate ,in orasul lui Voda Fagadau spuneam,copilul tau SE JOACA PE PROPRIE RASPUNDERE.Atat l-a dus capul pe Fagadau si atat ai realizat tu,popor pesedist care l-ai ales pe acest pierde vara arogant.Nu ati putut mai mult.Programul "Respect" este numai pentru bunicute si pentru bunici,pentru votaci. Pentru nepotelul tau,pentru copilul tau,Fagadau ti-a pus afise de avertizare. Nu a putut mai mult,nu l-a dus nici capul mai mult. Iti multumim pesedeu iubit,iti multumim pentru grija ce ne-o porti.Cand mergi pe strada,cand iti plimbi nepotelul,cand copilul tau se joaca in parc,voi parintii stati cu ochii pe afise.Sa nu scapati afisele din ochi.Avem afise si pentru turisti.Avem afise pentru toata lumea:"Atentie,cad caramizi ! " sau "Ocoliti,aici cade zidul !" sau "Atentie,aici a explodat comeata Halley !" sau "Atentie,ocoliti,aici a cacat un caine !" sau "Atentie,aici va omoara gardul cimitirului !" sau "Atentie,aici s-a rasturnat caruta cu primari idioti ! ".Vom reveni.

Andrei
24 septembrie 2017
Respect

Da marele program Respect!!!...condus de directorasul Mereuta Emil impreuna cu dierctorasii alesi de el pe spranceana pentru a-i face jocurile...milioane de lei pe mana acestui infractor care ia 2000 de euro pe luna si isi conduce afacerile linistit terasa La Piratul Cautat sau ceva de genu...acolo unde vindea puii pe care ii fura cand era la pachete pe vremea lu Mazare...vedeti si BMW care nu apare in declaratia de avere...unde e Respect-ul???....DNA numai dormiti ocupati-va de acesti indivizi care snt functionari publici si fac ce vor...Rusinnneee!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5604 secunde