Invitație la plimbare gratuită cu autobuzul etajat

472
2
Invitație la plimbare gratuită cu autobuzul etajat - autobuzsupraetajat11-1497882008.jpg
Constănțenii sunt așteptați, astăzi, la o cursă gratuită cu autobuzul etajat. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pregătește o cursă probă, de la Gară până în stațiunea Mamaia și retur. 


Astfel, autobuzul etajat va merge pe linia 40 Mamaia și apoi pe linia 100 Mamaia. 


Cursa începe la ora 10.00, din stația de la Gară și oricine dorește poate călători gratuit. În timpul deplasării, călătorii vor fi supuși unui sondaj cu privire la aceste trasee, cu scopul îmbunătățirii serviciilor regiei. Ruta stabilită este de la Gară, pe bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, stațiunea Mamaia, bulevardul Mamaia, bulevardul Ferdinand, Gară, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Sat Vacanță și retur.


Comentează știrea

SRI
20 iunie 2017
moca

Sa vezi cata pulime - prostime va fi ...puhoi maica k asa e constanteanul invatat inca din era mazare ...se vor calca in picioare k dobitoacele ..batranii k deobicei ..tiganii la fel dar la ei e moca - gratis toata viata k de au drepturi si libertati si romanul prost munceste ptr ei ..etc.

Constantin
3 august 2017
Sondaj de opinie

Traseele sunt prost facute masinile sunt murdare romarlanii sparg seminte si tipa autobuzele care nu sunt atat de poluante ca suratele troleibuze vin f rar exceptie 2 si 5 ca acolo sunt voturile...unde semnam pt inca un mandat pt tov fagadau pt toate realizarile marete din acest oras?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde