Invazia romilor, la Spitalul Județean. "Miros urât și fac multă gălăgie!"

500
3

Articole de la același autor

Aparținătorii pacienților internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență se plâng de faptul că la orice pas dau de romi.

"Azi dimineață (n.r. - ieri dimineață), nu puteam să ne mișcăm de ei. La un moment dat, au venit atât de mulți și făceau atâta gălăgie pe holul de la etajul III, încât am vrut să chemăm paza. Ne era teamă ca nu cumva discuțiile lor, care nu erau deloc pașnice, să degenereze și să nu se ia la bătaie", ne-a declarat Ana S., mama unui bolnav.

Și pe secția Obstetrică-Ginecologie, dar și Pediatrie sunt internate femei de etnie romă, iar pentru ele, alte zeci de rude își fac zilnic apariția pe secție. Acest lucru se datorează faptului că atât copiii, cât și alți membri ai familiilor lor au fost internați în respectiva unitate sanitară. Oamenii mai reclamă că acestea miros foarte urât și chiar comentează atunci când cineva le atrage atenția.

Ca urmare, deși nu este deloc normal ca într-un spital să fie internată o persoană, iar aceasta să fie supravegheată de alte zeci de rude, romii încalcă legea și nu le pasă de ceea ce spun alți aparținători sau medicii. 

Comentează știrea

Pavel
3 mai 2017
De ce se plange lumea?

Pai parca avem niste legi si niste oameni ai legii platiti tocmai sa se ocupe de problema. Sau a pretinde cuiva sa fie civilizat inseamna discriminare?! Adica noi restul suntem de fapt discriminati,nu-i asa? In cazurile astea,ar trebui ca fara nici in fel de reserve,sa fie chemati jandarmii si politia la fiecare aglomerare de tigani in spitale.

unul
4 mai 2017
solutie

Acces securizat pe baza de cartela de vizitator, cu acces limitat in intervalul orar de vizitare. Sistem automat de taxare ca la hotel. O baga in cititor si cand intra si cand pleaca. Contra cost (modic, 2 lei de ex.). A depasit intervalul permis cu 30 minute (sa zicem)? Alarmare paznic/gardian si costul creste (20 lei). Si nu mai trebuie permis accesul a mai mult de doi vizitatori o data la acelasi bolnav. Cine vrea sa intre trebuie sa prezinte un buletin, apoi sa spuna la ce salon merge, intervalul de vizitare si numele bolnavului. Operatorul care elibereaza cartelele de intrare scaneaza actul de identitate din care datele sunt preluate automat si se tipareste cartela, pe care e scris numele persoanei si intervalul orar. Cu varianta de a avea si 1-2 automate de vanzare a acestor tichete. Cu restrictii: sa nu se elibereze mai mult de doua cartele pentru acelasi bolnav simultan, iar cartela sa nu deschida usa pe alte etaje decat strict la cel unde se afla salonul bolnavului vizitat. Toate dublate se sistem de monitorizare video. Este si vreo sectie dias / de politie / jandarmi prin apropiere, la 2-3 minute de mers pe jos? Daca nu, atunci ar trebui infiintata; cu personal permanent minim 4-5 pe tura de noapte.

liviu burebista
11 mai 2017
Unde este Maresalul Antonescu?

Romania cotropita de tigani, la fel cum Europa este cotropita de musulmani. Din pacate daca nu se vor lua masuri drastice, de stavilire a acestor paraziti, vom fii coplesiti numeric de acesti indivizii, care nu stiu altceva , decat sa fure, sa faca scandal si sa se inmulteasca ca virusii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5937 secunde