INFORMARE METEO. SE ÎNTOARCE IARNA LA CONSTANȚA. NE AȘTEAPTĂ VISCOLE ȘI NINSORI!

4247
INFORMARE METEO. SE ÎNTOARCE IARNA LA CONSTANȚA. NE AȘTEAPTĂ VISCOLE ȘI NINSORI! - viscol11452516761-1454496368.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare meteo de vreme urâtă în zilele următoare.

Începând din această noapte, de la ora 2, și până vineri dimineață, la ora 8, vor cădea precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare, joi dimineața, mai ales în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului. La munte, vor predomina ninsorile și în special în zona Carpaților Meridionali și Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Izolat, se vor acumula cantități de precipitații care vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat.

Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60 – 70 de km pe oră și va viscoli sau spulbera zăpada, iar, în restul teritoriului, vitezele vor fi mai reduse (în general sub 50 – 55 de km pe oră).

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineața, temperaturile vor deveni preponderent negative.

De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi, se vor semnala intensificări ale vântului pe crestele montane, unde, la rafală, se vor depăși 80 de km pe oră, iar zăpada depusă anterior va fi spulberată.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3992 secunde