ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR! COPIL de trei ani, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI DE CAP de un CÂINE fără stăpân

320
2
ÎNCĂ O VICTIMĂ A MAIDANEZILOR! COPIL de trei ani, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI DE CAP de un CÂINE fără stăpân - 646x404-1378479098.jpg

Articole recomandate

Un băiețel în vârstă de trei ani din comuna dâmbovițeană Potlogi a fost dus cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște după ce a fost mușcat de față și de cap de un câine, incidentul având loc pe o stradă din localitate. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, copilul a fost mușcat de un câine, pe stradă, în comuna Potlogi, satul Romanești, unde se afla cu sora sa în vârstă de cinci ani.


Medicii spun că băiețelul este în stare stabilă și va fi supus mai multor investigații, urmând să se stabilească dacă se impune trimiterea lui la o unitate medicală din București, scrie ziarulring.ro.


"Primele noastre date arată că baiețelul de trei ani era pe stradă în Potlogi, satul Romanești, împreună cu sora sa, iar la un moment dat a fost mușcat de un câine maidanez de cap și de față. Practic, au rămas colții animalului în zonele unde a fost mușcat. Imediat, părinții copilului l-au luat pe acesta și l-au dus la dispensarul comunal, de unde după ce a primit îngrijiri medicale s-a sunat la Garda de Intervenție Potlogi. Imediat a venit o ambulanță SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, Eduard Țelea, citează realitatea.net.




Comentează știrea

noni
6 septembrie 2013
inca unul, din pacate nu ultimul

Parca agresivitatea javrelor venea din faptul ca sunt asupriti, maltratati, surghiuniti si alte asemenea...cum se face ca din ce in ce mai multi copii cad victime. Se poarta ei asa de rau cu cainii, simt cainii rautatea copiilor, ca asa se spune, simte cainele omul rau. Propunerea mea: sa se stranga TOTI cainii, cipuiti, carantina o saptamana, apoi cei nerevendicati, omorati. Cei care revendica, sa semneze pe hartie ca asigura conditii de trai decente animalului, nu i-l abandoneaza, etc. Daca ulterior apar evenimente ca la Bucuresti si cipul duce la individul care nu a respectat angajamentul, tras penal la raspunere. Sa-si asume nominal raspunderea acesti iubitori verbali, nu faptici, ai maidanezilor. Va asumati raspunderea penala daca nu faceti ce declarati cu atat vehementa ??? Asta vreau sa vad, fapte, nu vrajeala !!

admirator
19 mai 2014
CRED CA GRESESTI, NONI

Victimele maidanezilor sunt NUMAI copii, femei, batrini/e! E si asta un semnal de alarma si nu este tras de nimeni. Daca ataca barbati, o fac doar cand acestia sunt bolnavi, accidentati sau batrini.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5442 secunde