IMAGINILE RUȘINII! AȘA ARATĂ CONSTANȚA ANULUI 2017. SE VA REZOLVA VREODATĂ ACEASTĂ PROBLEMĂ?

1574
3

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților firmei de salubrizare, problema vandalizării containerelor nu este una nouă, confruntându-se cu ea încă de la implementarea acestui sistem de colectare separată, însă pe măsură ce au trecut anii problema s-a acutizat. "Pe parcursul anului 2016 au fost incendiate șapte containere pentru materiale reciclabile, iar la jumătatea anului 2017 numărul acestora a ajuns deja la 44, acest lucru denotă că numărul persoanelor, și aici ne referim, în principal, la categoria căutătorilor de Pet-uri, a crescut foarte mult", precizează reprezentanții Polaris.


Pe lângă vandalizarea și incendierea containerelor, Polaris se mai confrunta si cu furtul pet-urilor, cu mizeria care este făcută de acești "căutători de pet.uri" în jurul containerelor, la care se adaugă și piedica resimțită de compania de salubrizare în a-și atinge țintele de reciclare conform normelor europene.


Pentru a stopa actele de vandalism, reprezentanții Polaris fac un apel la constănțenii care sunt martori la astfel de acte să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0241/484.205 sau să sune la 112, în cazul incendierii unui container.


Comentează știrea

europeanu
27 iulie 2017
Hotii la parnaie !

nu mai are bani polaris-ul pentru parnaia lui titisor ? Sau cauta tapi ispasitori fiindca freaca menta si tot orasul e un jeg ?

Hai rromania
28 iulie 2017
Mars

Pai baaaa aaaa ciorile cautau și răscoleau gunoaiele și făceau mizerie cu politia locala lângă ei !!!!! Efectiv se dădeau la o parte sa nu ii lovească cu sticlele

fani
28 iulie 2017
vandalizari ....

Nu se va rezolva niciodata pentruca NU se doreste ! Mai bine mai suplimentam posturile militienilor care sa faca cercetarile vandalizarilor(angajati pe bani grei )decat sa fie montate in locurile vulnerabile cateva camere de luat vederi ! Un singur militian ar sta in fata monitoarelor si in timp real ar anunta colegii mai scoliti sa intervina la fata locului ...Asa se procedeaza IEFTIN si cu rezultate in toate orasele civilizate din Europa .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4651 secunde