Mohammad Murad, critici la adresa Primăriei Mangalia:

"Hotelurile din sudul litoralului sunt cu zece ani înaintea autorităților locale"

929
6

Articole de la același autor

Sudul litoralul se află de câțiva ani buni într-o con de umbră. Stațiuni care odinioară erau la mare căutare au ajuns astăzi să găzduiască hoteluri părăsite sau cu dotări din vremuri comuniste. 


Lipsa investițiilor private, dar mai ales lipsa implicării autorităților locale pentru a aduce infrastructura în prezent, pentru a moderniza străzile și a întreține spațiile verzi a dus la o degradare imensă a turismului în această zonă. Există însă speranțe că lucrurile încep să se miște. Investitorii se înmulțesc și au dat semnalul că zona are în continuare potențial, așa că așteaptă acum implicarea autorităților.


Președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad a făcut, zilele trecute, o vizită colegilor din sudul litoralului, pentru a face schimb de idei și pentru a identifica soluții pentru problemele cu care se confruntă fiecare investitor, în plin sezon estival.


Chiar dacă impresia generală ar fi că în sudul litoralului nu s-ar investi la fel de mult sau că n-ar fi la fel de promovat sau vizitat de turiști precum nordul litoralului, în realitate lucrurile stau diferit. Cel puțin asta consideră reprezentanții FPTR: "Investitorii din sud fac, din pasiune pentru turism, lucruri excepționale. Te primesc cu bucurie și ospitalitate, e același sentiment ca atunci când mergi în casa cuiva. Știu să scoată în evidență părțile pozitive în fiecare structură de cazare și pun accent pe detalii".


Cu acest prilej, au fost vizitate hotelurile Mera, Melodia, Afrodita și Turcoaz, toate de patru stele, din stațiunea Venus, hotelul Inter, de cinci stele, tot din Venus, Hercules, de trei stele din Jupiter, hotelul Lacul Racilor, de trei stele, din Olimp, și hotelul Blaxy, de patru stele, tot din Olimp.


"Hotelurile din sudul litoralului sunt cu zece ani înaintea autorităților locale. Dacă investitorii au depus eforturi să îmbunătățească serviciile, să vină cu ceva nou pentru turiști, nu putem spune acest lucru despre autoritățile locale", consideră președintele FPTR, Mohammad Murad.


În acest context, FPTR organizează mâine o întâlnire cu agenții economici din turism și autoritățile locale, în vederea îmbunățirii imaginii stațiunilor de pe litoralul românesc. "Este momentul să venim cu soluții concrete, să fim eficienți și să comunicăm. Dacă vom considera în continuare că statul și privatul sunt doi inamici și vom lupta unii împotriva celorlalți nu vom reuși să aducem plus valoare destinațiilor turistice din România", este de părere președintele FPTR.


Comentează știrea

Liviu Chilian
31 iulie 2017
Voluptatea autoinjosirii! Obstinația suprarealismului-sadic

Turismul "românesc". Turismul "Romanilor". Condus de un Tzigan psihopat si...anal-(tzigan)izat, prezentat de o Zsidanka-Rromarlanca. Am întrebat un Roman, ce nume e, de unde vine curiozitate'asta - Perhaitza. Răspunsul m'a...șocat, ca sa folosesc limbajegul merdia. Pare nume zsidanesc. Cum este posibil?! Nu mai sunt Romani in fosta Românie? Cum de'a ajuns CORTURARU'asta smintit sa guitze in numele Romanilor? Pana in 1990, sudul litoralului era atracție majora pt oamenii muncii din vestul viitoarei Jewrope. Litoralul era administrat de Romani. Vedem la ce a dus URA VISCERALA împotriva Romanilor, împotriva a ceea ce e românesc! Un Tzigan primitiv folosit de Crima Organizata din Orientul Mijlociu, a ajuns sa umilească numele sfânt de Roman, si o merdialqaedana psihopata ii face reclama. Sigur, curând, DNA-ul va ajunge si la baragladin'asta primitiva, Mukkmad! Urmarea?! Peste câteva luni, Perhaitziganka va...ciripi despre DISPARIȚIA din Rromarlania, a gnomului de afuckeri Murad Mukkmad. Dupa modelul dispariției lui Beraru, Nahor, Haissam, Schwartzenebunu si Morgenstern. Blestemaților!

Liviu Chilian
31 iulie 2017
Nebunistanul-Rromarlanesc si Holocaustul Romanilor

Accesați CIA-Ziare.com. E o știre suprarealist-sadica despre un alt CRIMINAL strein, venetic din Tagma Jefuitorilor gen Mukkmad. Il cheamă Giuseppe. A violat si abuzat zeci de Românce inocente, clamând ca e...psiholog si ginecolog, așa cum Cioroiu'asta dement clamează ca e hotelier. Demonstrație ca fosta Românie a devenit un azil imens in care orice nebun strein poate sa'i jignească, umilească, abuzeze si ucidă fara mila pe Romani. Si asta in...bantustanul in care exista cei mai mulți sekretzei, cel mai mulți seKuristi la suta de bipezi guitzatori, din nelume. Sa ne amintim de un alt Mukkmad! Zsidanul-satanic POPONAR-diabolic din Amerikk, "arestat" acum trei saptamâni, ce folosea narcotice sa imobilizeze victimele, pe care apoi le sodomiza cu furie patologica. Jewnglishtanezul Satanic era...stIUDEnt la, ați ghicit, medicina! Si implementa in Rromarlania, valorile civilizatziganiei iudeo-cre(s)tine. Blestemate fie...valorile!

Liviu Burebista
31 iulie 2017
Unde sant Romanii?

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Muhammad Murad. Dormiti Romani,dormiti. Ne meritam soarta , din moment ce, in functia suprema din stat, am ales un ne-roman, atunci de ce sa ne mai miram, ca la conducerea turismului de pe Litoral, am pus un personaj din" Ali Baba si cei 40 de hoti". In curand noi romanii vom fi alungati cu pietre din propria tara, de catre straini. Bravos popor, bravos natiune.

Liviu Chilian
31 iulie 2017
Media Adevărate, Paralele, funcționează!

Sigur, când i'am enumerat pe Orientalii Criminali Internaționali, Zsidani-Satanici si Harapi, l'am avut in minte si pe...Printziganul Banatului, Harapul-mondopat visceral Iskandarani; maimutza feroce de a dispărut, si el, din Rromarlania, când "legea" a început sa'i danseze din burikk. Ei, bine, am primit e-mailuri de la trei Romani. Uimitor, separat, dar folosind Argument asemanator, ei spun ca Mukkmad e DEKOY-ul, dublura, lui Iskandarani. E cunoscut ca nebunul Harap, când era Printul Banatului, a devalizat si scos din Rromarlania, cu ajutorul SRI-ului,1,5 miliarde de dolari Cash, bani depozitați in Israhatzel, nu Jewrdania/Siria. Mukkmad "reinvestește" banii furați de la gura copiilor bănățeni, de către Iskkndarani!! Acesta e adevarul!

DODO
31 iulie 2017
Burebista ???

esti o victima a scolii nationalist comunista contrafacuta Daca ai fi citit putina istorie actuala ai fi aflat ca Burebista a fost trac la sud de Istru pe care noi l-am dacizat fortat el saracul nu a avut nimic de-aface cu dacii Si tot in istorie poti afla ca puseurile de modernizare ale noastre au fost sub pastorire straina A se vedea ceea ce s a realizat sub imperiul austro ungar ( in Transilvania si Bucovina ) la nivelul de civilizatie de acolo comparativ cu regatenii tiganizati sau sub casa noastra regala care ne-a scos din eviul mediu fanariot. Dovada ? azi ne mindrim cu ce au facut aia in rest nu avem ce arata .Moldova sau Muntenia =saracie + lene+alcoolism + prostie A se vedea si compara cu realizarile sub conducere romaneasca ( mai ales postdecembrista ) TRIST DAR ADEVARAT

Liviu Chilian
31 iulie 2017
Buerebistas a fost Dac

Dacii au fost unul din cele peste 30 de triburi tracice. Regatul lui Buerebista a cuprins Rromarlania de azi, Ungaria si estul Slovaciei in vest, si pana la Bug, in est. Nerozii pretențioși guitza ca streinii ne'au "civilizat". In 1945, fosta Românie vegeta in feudalismul târziu, cu o subțire spoiala kkpIUDAlista, 85% din Romani erau țărani, din care 85% erau analfabeți!! Asta reușiseră streinii-demonici in 1945. Păcat ca Ceausul Ciuruit a creat Burghezia Roșie satanica, militarat-seKurista. Ei au DISTRUS, in Decembrie'nsangerat, procesul CIVILIZARII si UMANIZARII foștilor Romani! Acum, streinii si Rromarlanii(corcituri sadice) ne EXTERMINA cu încetul! Acesta e adevarul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6532 secunde