Hotelierii caută personal pentru sezonul estival

330
Hotelierii caută personal pentru sezonul estival - ofertemunca-1490888761.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă pune la dispoziția șomerilor, în această perioadă, un număr de 461 de oferte. 


Cele mai multe posturi oferite de către angajatorii constănțeni sunt cele de agenți de securitate, dar mai ales de ajutor de ospătari, bucătari, cameriste hotel, toate vacante la numeroase unități hoteliere de pe litoralul românesc. În plus, patronii au nevoie de electricieni nave, lăcătuși, sudori și tubulatori navali. 


De asemenea, se mai caută vânzători, spălătorese lenjerie, recepționeri hotel, chelneri, strungari, muncitori necalificați, bufetieri, contabili și ingineri, pentru cei cu studii superioare. În cazul celor care nu își găsesc loc de muncă, aceste persoane pot primi în continuare ajutorul de șomaj. 


La ora actuală, cuantumul indemnizației de șomaj se acordă în funcție de stagiul de cotizare, după cum urmează: 75% din valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data stabilirii acestuia, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puțin un an. 


La această sumă se adaugă o alta, calculată prin aplicarea asupra mediei salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare, a unei cote procentuale diferențiate în funcție de stagiul de cotizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4294 secunde