Gata cu gratuitatea pe autobuzele RATC! De duminică trebuie să ne cumpărăm bilete

1678
1
Gata cu gratuitatea pe autobuzele RATC! De duminică trebuie să ne cumpărăm bilete - autobuze-1484323157.jpg

Articole de la același autor

Viscolele au trecut, zăpada a început să se topească, se reiau cursurile în școli, așa că viața constănțenilor reintră pe făgașul normal. Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța ne avertizează că gratuitea pe mijloacele sale de transport încetează duminică, așa că de-acum trebuie să ne luăm bilete.


"Începând de duminică, 15 ianua-rie, călătorii vor putea circula numai în baza documentelor obținuite de călătorie, bilete, abonamente, SMS-uri etc. Atragem atenția că se vor efectua controale pe toate liniile noastre", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.


Astfel, casele de bilete și abo-namente ale R.A.T.C. Constanța vor fi deschise duminică, în toate zonele din oraș. La gară vor funcționa două chioșcuri, între orele 6 și 21, iar chioșcurile din Tomis III, Cireșica, CET, Eliberării și din apropierea magazinului Tomis vor fi deschise între orele 8 și 14. "Călătorii își pot procura bilete și abonamente de la aceste chioșcuri, cât și de la unită-țile comerciale deschise pe data de 15 ianuarie", mai precizează șeful RATC Constanța.


Comentează știrea

BOBY VEGAS
15 ianuarie 2017
RATC

De ce ? nu dati stirea corect ..gratuitatile continua cat va exista ratc-ul ptr. aceste categorii de asa zisi oameni ai societatii ..tigani ..turcoaice ..turci- tigani ..bisnitari de tigari .precupete ..boschetari ..etc. toti acesti nemernici de cand exista transport in comun nu composteaza nimic ..ptr. ei ratc-ul e taxiul lor ..iar imputitii de controlori nici macar nu se deranjeaza sa-i mai controleze ..am monotorizat aceasta problema ..am transmis-o conducerii ratc..plus firmei CLIN SRL CONTROL C-TA ..si raspunsul a fost nu avem ce sa le facem si k ptr ei platesc oricum majoritarii concret noi romanii toti k deobicei si ptr asig lor medicala etc. ORAS K AUTORITATI IMBECILE SI IRESPONSABILE CARE IN ALTE TARI ERAU DEMISE ..RECUPERAT PREJUDICIU SI BAGATI LA PUSCARIE ..CE ZICI fagadau .....si acum esti in campanie electorala ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4439 secunde