Video GALERIE FOTO - VIDEO! PLOAIA A FĂCUT RAVAGII! Străzi inundate în Constanța, Cernavodă și Medgidia

1560

Articole de la același autor

Ploile torențiale de azi noapte și de azi de dimineață au inundat zeci de străzi din Constanța, sudul litoralului, Medgidia și Cernavodă. Potrivit reprezentanților RAJA, până la ora 8,30, din cauza ploilor, la dispeceratul societății au fost înregistrate 39 de reclamații venite din municipiul Constanța, Medgidia, Eforie Nord, Cernavodă, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Ovidiu și Agigea. Cele mai multe sesizări - 15 au venit din municipiul Constanța din zonele stațiunea Mamaia - zona Butoaie; cartier Coiciu - străzile Steagului și Rândunelelor; zona Piața Ovidiu - strada Regina Elisabeta; zona Tomis III - aleea Cameliei; zona centrală - străzile Ion Vodă, Luntrei, Maramureș și zona Faleză Nord - străzile Ion Murgescu și Vasile Craiu. 


Un număr de nouă reclamații au fost înregistrate pe raza municipiului Medgidia - străzile Dumitru Chicoș, Independenței, Republicii, Poporului și Vasile Lupu. În Eforie Nord, cele 8 sesizări au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare și străzile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Mării, 23 August și George Coșbuc, iar cele patru din Cernavodă au venit pentru străzile Canalului, Dacia, Călugăreni și Anghel Saligny.


Câte o sesizare s-a înregistrat și la nivelul localităților Ovidiu - Șoseaua Națională, Cumpăna - strada Canalului și Agigea - strada Emil Racoviță. 


"Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare. Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție S.C. RAJA S.A. vor asigura permanența în toată aceasta perioadă. Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apa potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241/924", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1672 secunde