Galerie foto. Ultimul clopoțel pentru elevii claselor a XII-a la Colegiul Economic Mangalia

275

Articole de la același autor

Colegiul Economic Mangalia și-a sărbătorit absolvenții, ieri, la Casa de Cultură din localitate. Alături de elevi au fost în aceste momente speciale părinții, profesorii și prietenii.


Festivitatea a fost deschisă de directorul instituției, prof. Raluca - Simona Ciobănel, care a felicitat elevii și le-a transmis dascălilor un mesaj de mulțumire pentru dăruirea și spiritul de echipă de care au dat dovadă, fiind martori ai transformărilor elevilor în cei patru ani. De asemenea, a subliniat că școala îi pregătește pe elevi pentru viață, punând în valoare întregul potențial intelectual și afectiv al copiilor. 


A urmat predarea cheii către elevii clasei a XI-a. Cei doi șefi de promoție, Iulian Bărbulescu (clasa a XII-a A) și Andreea Popescu (clasa a XII-a B), ambii cu media 9,88 pe cei patru ani de liceu, au înmânat cheia - simbol al reușitei și al continuității – elevei Cristina Iftimia, de la clasa a XI-a A. Cei doi elevi au vorbit cu nostalgie despre frumusețea anilor de liceu și despre prieteniile legate în școală. 


Momentul artistic al evenimentului a fost asigurat de o parte a grupului vocal - instrumental al colegiului. Membrii formației EcoVoice - coordonați de prof. Gabriela Apostu - au dorit astfel să fie alături de colegii lor, interpretând piese de mare sensibilitate artistică, în ton cu momentul unic și emoționant trăit de acestia, piese intitulate sugestiv "Va urma", "Praf de stele", "Read all about it".


În partea a doua a festivității, diriginții claselor a XII-a au strigat catalogul pentru ultima dată și au acordat premiile. Fiecare profesor - diriginte a rostit cuvinte speciale, urându-le absolvenților succese și realizări în viitor, în speranța că se vor revedea la întâlnirea de zece ani de la absolvire la fel de încrezători și de optimiști.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4588 secunde