GALERIE FOTO / Laboratorul Silvian ÎNCHIS DE CJPC. Au fost constatate multiple deficiente

9201
7

Articole recomandate

Comisarii de la Protecția Consumatorului au verificat astăzi laboratorul cofetăriei Silvian din Constanța. Din primele informatii, au fost găsite numeroase nereguli, de la coloranți expirați de ani de zile, la conditii precare de depozitare si preparare a prajiturilor. Si mai grav este ca, potrivit reprezentantilor OPC, unitatea foloseste numeroase E-uri in prepararea torturilor si prajiturilor pe care le comercializează. Toate prajiturile contin E uri, unele care pot distruge capacitatea de concentrare si atentie a copiilor.


Laboratorul prezenta condiții de depozitare neconforme, folosindu-se de proceduri nesigure, iar multe din produsele folosite erau cu potențial periculos. Toate produsele au fost retrase, iar unitatea a fost oprită temporar de la prestări de servicii.





"Oprim temporar prestarea de serviciu. Se face propunere pana la 6 luni suspendarea activității, se opresc definitiv și se retrag din circuitul consumului uman produsele aflate in afara datei durabilității minimale (expirate)" a declarat șeful OPC Constanța Horia Constantinescu.




Comentează știrea

DODO
29 august 2017
aveti halucinatii ?

cel putin din poze nu se vee absolut nimic urit ba chiar normal

o
29 august 2017
pla

Foarte bine, cacatii astia trebuie sa plateasca pentru bombele pe care le produc.

haha
30 august 2017
idee

incercati si la toti cei de pe mircea de la emma cake pana la clara.. nicio regula de igiena si toti gatesc natural....

Halucinatule
30 august 2017
Mănâncă tu

Pe ceea ce vezi in poze! Dacă ți se spune clar că erau produse (coloranți) expirate de ani de zile, etc., tot trebuie să comenteze un inept ca era în regulă. Bagă mare, un oligofren mai puțin.

Dlf
30 august 2017
Denigrare

Am consumat ani la rand produsele acestui laborator si nu am patit nimic nici eu nici copii mei.Arata a facatura ordinara.Se urmareste denigrarea unui om care munceste de 30 ani in acest domeniu.De ce nu se explica ca la analiza produselor la vanzare nu au fost identificati nici un aditiv in produs si ca acei coloranti erau folositi in atelierul de pictura cu ciocolata nedestinata consumului?

Tu ești o persoană normală?
2 septembrie 2017
Denigrarea?

Denigrarea? Tu ești o petsoană normalaă?

Răspuns la: Denigrare
Adăugat de : Dlf, 30 august 2017
Am consumat ani la rand produsele acestui laborator si nu am patit nimic nici eu nici copii mei.Arata a facatura ordinara.Se urmareste denigrarea...
DODO
2 septembrie 2017
Eu am halucinații !

Am luat-o razna,am halucinatii si scriu tampenii.

Răspuns la: aveti halucinatii ?
Adăugat de : DODO, 29 august 2017
cel putin din poze nu se vee absolut nimic urit ba chiar normal

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9838 secunde