GALERIE FOTO / Imaginile care au indignat sute de constănțeni

3080
7

Articole de la același autor

Un constănțean a făcut publice imagini în care, astăzi dimineață, așa arăta centrul orașului în jurul orei 8.00. Fotografiile vorbesc de la sine.

Comentează știrea

Mine
8 august 2017
...

Asa arata la orice ora..dar se pot face poze si in mega cartierul minune hc

Luci
8 august 2017
Civiliatie 0

Vorbesc de la sine si spun ca sunteti niste tarani (si nu dintr-aceia de la tara !) care nu sunt in stare sa arunce un ambalaj in cosul de gunoi. E cosul plin ? Tine-l in mana (pe ambalaj!) pana la urmatorul cos. Fiti mai responsabili, mai civilizati si nu mai aratati cu degetul la unul si la altul.

Vio
8 august 2017
Gunoi

Atunci când noi vom fi mai responsabili și nu vom arăta gunoiul altora , atunci sa vorbim! Oare se apleacă cineva să adune, nu să facă poze? Întreb și eu....

Anonim
8 august 2017
Strada stefan cel mare

Lucrez in zona si astfel de imagini vad in fiecare dimineata. Problema este ca cei de la blocurile din zona ies seara si isi arunca gunoaiele menajere la pubelele acelea de pe stefan pentru ca le este lene sa se deplaseze cu el pana la ghena. Noaptea anumite persoane si probabil si cainii scormonesc prin ele si de aici avem imaginile acestea la primele ore ale zilei.

Constanta mai curata
8 august 2017
Nesimtire

Acest oras este oglinda locuitorilor...daca ar fi sa vorbim in procente...ar ar fi undeva la 55 %...parerea mea ca si constantean...am devenit foarte comozi,rai si nesimtiti.pacat de acel oras!

clsu
8 august 2017
romi sau țigani?

E plină de turci tigani si moldoveni

Hai rromania
9 august 2017
Mars

Asta e Constanța. O sinergie pakistanezo-sovietică. Centru cu aspect de.mahala din Cairo. Noi nu avem timp sa ne preocupam ne estetica satelor țigănești ,cartierelor... noi suntem mult prea obsedați sa ne dam în cap unii la alții și sa ne etalam psihozele prin manifestări foarte violente ,la volan .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.843 secunde