Funcționar demis de ministrul Bodog: "Toată ziua postează bancuri pe Facebook"

211
Funcționar demis de ministrul Bodog:

Articole recomandate

Ministrul Sănătății anunță, într-un interviu pentru News.ro, că o va demite pe directoarea adjunctă de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani. Florian Bodog spune că ea stă toată ziua pe Facebook și postează bancuri, în loc să se ocupe de vaccinarea copiilor. De asemenea, o echipă a Corpului de control merge la DSP Caraș-Severin, pentru a vedea ce se întâmplă acolo, în condițiile în care directorul executiv al instituției a refuzat să demisioneze.




Întrebat dacă prin demiterea șefilor direcțiilor de sănătate publică din cinci județe a fost rezolvată problema vaccinării, ministrul a spus că sunt unele direcții de sănătate pline de oameni care nu își fac treaba.

"Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu își fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi și adjuncți, m-a sunat un șef de direcție și mi-a spus că au fost vaccinați toți copiii catagrafiați. Deci se poate, dacă vrei", a susținut ministrul Sănătății.

El a mai spus că a trimis o echipă a Corpului de control în Caraș-Severin - județ în care au fost peste 1.110 cazuri de rujeolă și trei decese - întrucât directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică refuză să demisioneze pe motiv că nu are nicio vină.

De asemenea, ministrul Sănătății a anunțat că o va demite pe directoarea adjunctă a Direcției de Sănătate Publică Botoșani, care stă toată ziua pe Faceboook:

"O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcției de Sănătate Publică Botoșani (Laura Acatrinei - n.r.), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook și postează bancuri. Dar asta ține de conștiința fiecăruia dintre noi", a spus el.

Laura Acatrinei, medic epidemiolog, este director adjunct la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani din luna aprilie a acestui an, după ce postul nu a mai fost ocupat mai bine de patru ani. Laurei Acatrinei a fost numită interimar.

Ultima postare pe Facebook a Laurei Acatrinei este de vineri, ora 16.44, când aceasta a postat un banc. În aceeași zi, directorul adjunct al DSP Botoșani are cel puțin 14 postări, majoritatea bancuri și citate celebre, la interval de 1-2 minute, scrie digi24.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde