Festivaluri de muzică, mașini de fițe, mâncare bună și bere multă, în mini-vacanța de 1 Mai, pe litoral

3351
3

Articole de la același autor

Zeci de mii de turiști sunt așteptați, week-end-ul acesta, pe litoral. Mini-vacanța de 1 Mai reunește la mare atât tineri dornici de distracție, cât și familii în căutare de aer curat și soare. Pentru ei, dar și pentru constănțenii care rămân acasă, gazdele au pregătit numeroase evenimente și festivaluri. Nu lipsesc mâncarea bună, berea multă, mașinile de fițe și artificiile. 


Petrecerea a început pentru mulți încă de joi seară, când s-a pornit muzica la festivalul Sunwaves din Mamaia. De-a lungul celor patru zile și patru nopți, pe scenele de pe plajă vor urca zeci de dj români și străini renumiți, iar organizatorii estimează că vor avea în jur de 80.000 de spectatori. 


Vineri seară, s-au deschis și cluburile din zona de Nord, unde sunt invitați numeroși artiști internaționali. Tot acolo se desfă-șoară, timp de trei zile, "Festival du Bonheur - pour les Gourmands", unde sunt prezente 50 de rulote cu preparate românești sau din bucătăria internațională. Simultan, festivalul gastronomic se desfășoară și în Vama Veche, în parcarea din spate de la Expirat. 


Artiști români la Festivalul Berii 


În Mamaia, chiar la Pavilionul Expozițional, puteți să vă răcoriți cu o bere autentică, la festivalul organizat de Consiliul Județean. Seara, aici vor fi concerte de muzică populară și muzică ușoară. Vor urca pe scenă Trupa Veche, Talisman, Gipsy Casual, Mihai Mărgineanu Band, Maria Dragomiroiu, Ro-Mania și Kronos, Fly Project, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, ansamblurile de dansuri Izvoare Dobro-gene și Doina Bărăganului, taraful Daniel Trifu, ansamblurile de dansuri Brâulețul Dunării și Busuiocul, Dj Project și Giulia, Prestige Orchestra, Bere Gratis și Nicu Paleru. Intrarea este liberă. 


Mici și bere, la Năvodari 


Sâmbătă, 29 aprilie, în Piațeta de la Cazino Mamaia, cei mai tari piloți vor face drifturi cu mașinile tunate, iar în Mangalia, va avea loc festivalul "1 Mai Tuning Fest 2017". Vor avea loc și aici demonstrații de drift, dar și diferite tombole și concursuri, pentru mașini modificate. 


În Vama Veche, tot vineri seară, a debutat Sunset Festival, cu muzică urbană. 


Duminică, 30 aprilie, drifturile se mută pe faleza Cazinoului din Constanța, pe plaja din Mamaia, vor concerta Vunk, Provincialii și Ionuț Galani, iar la final vor fi artificii și lansări de lampioane. 


Pentru nostalgicii de serbări câmpenești, pe 1 Mai, autoritățile din Năvodari au pre-gătit o petrecere autentică muncitorească, cu mici și bere. 


"Calitatea serviciilor a crescut de la an la an!" 


Ministrul Turismului a anunțat, încă de zilele trecute, că litoralul românesc este pregătit să primească turiști, chiar dacă nu este deschis la capacitate maximă. 


"Am avut întâlniri, săptămâna trecută, cu reprezentanții din sector și sunt convins că litoralul Mării Negre este pregătit, nu neapărat pentru mini-vacanța de 1 Mai, pentru că nu este deschis la capacitate maximă, dacă ne referim la partea de plajă, beach baruri, dar este pregătit în general pentru sezonul estival. Calitatea serviciilor pe litoral a crescut de la an la an, în condițiile în care și evenimentele internaționale se dezvoltă. Este clar că avem o creștere a calității serviciilor de turism în general, nu numai pe litoralul Mării Negre", a precizat ministrul Mircea Titus Dobre.


Comentează știrea

Borat
29 aprilie 2017
hmmm

Da litoralul este pregatit , podul de la Agigea este "gata" pe 2 benzi coada este mare , de 6 ani "muncim"muncim"....

Borat
29 aprilie 2017
hmmm

Da litoralul este pregatit , podul de la Agigea este "gata" pe 2 benzi coada este mare , de 6 ani "muncim"muncim"....

Gelu
29 aprilie 2017
De 1 mai

Muzica distractie tineret destrabalat si masini de fite adica masini furate din alte tari mai ales germania !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6351 secunde