Festivalul Peștelui, la Mamaia

303

Articole de la același autor

În organizarea asociației profesionale de gastronomie Euro-Toques, stațiunea Mamaia va găzdui, în luna mai, a doua ediție a Festivalului Peștelui Durabil Românesc. Festivalul va avea loc în perioada 6-7 mai, în incinta Hotelului Victoria din Mamaia și urmărește promovarea peștelui dezvoltat în condiții naturale în apele din România, printr-o serie de acțiuni cu tematică culinară practică și de informare.


Programul festivalului va cuprinde, pe 6 mai, un Seminar culinar cu tematica "Garanția Gustului Autentic", o expoziție de artă culinară, dar și demonstrații de gastronomie românească și sesiuni de degustări.


Pe 7 mai, este programată expoziția de artă culinară cu tematica Meniu Alternativ, o competiție culinară profesională, un Live Cooking Show cu echipa Masters of Flames, dar și sesiuni de degustări pentru public, prezentări de vinuri românești. La finalul zilei va avea loc ceremonia de premiere a concurenților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4122 secunde