Festivalul Neversea mută nunțile în parcul Tăbăcărie

457
Festivalul Neversea mută nunțile în parcul Tăbăcărie - festivalnuntitabacarie-1498667607.jpg

Articole de la același autor

Toate căsătoriile civile programate în zilele de 7, 8 și 9 iulie vor fi oficiate în parcul Tăbăcărie. Deocamdată, Primăria Constanța nu a anunțat unde a fost stabilită locația pentru ceremonii. 


Măsura a fost luată la solicitarea organizatorilor festivalului Neversea, care se va desfășura, între 7 și 9 iulie, pe plaja din dreptul Casei Căsătoriilor din Constanța. 


De asemenea, toate parcările din municipiu vor fi blocate, celor care vin cu mașinile la Constanța recomandându-li-se să circule cu transportul în comun. 


"Pentru evitarea oricărui disconfort și pentru fluidizarea traficului, fanilor, care ajung în Constanța cu autoturismul, le recomandăm următoarele parcări din municipiul Constanța, dar și din stațiunea Mamaia: parcarea VIVO! Mall, parcarea Sălii Sporturilor, parcarea Spitalului Județean Constanța, parcarea din apropierea Centrului Expozițional Constanța, iar în limita locurilor disponibile, toate parcările publice din Mamaia și din municipiul Constanța. Reamintim că străzile din proximitatea festivalului Neversea vor avea restricții de circulație auto. Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa 24 de ore din 24", precizează Ioana Chifor, reprezentantul organizatorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1506 secunde