Fenomene extreme la Constanța / 'DUPĂ MIEZUL NOPȚII VA PLOUA CU GHEAȚĂ. NU IEȘIȚI DIN LOCALITĂȚI'

123397
2
Fenomene extreme la Constanța / 'DUPĂ MIEZUL NOPȚII VA PLOUA CU GHEAȚĂ. NU IEȘIȚI DIN LOCALITĂȚI' - dsc0649-1484042668.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Comandamentului de iarnă reunit azi, la Prefectura Constanța, președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat că viscolul care va veni din această noapte va avea efecte mult mai grave decât cel precedent:


"Se anunță un cod mult mai periculos, pentru că va fi o ploaie cu gheață. Aceasta va bloca instalațiile electrice.", spune Țuțuianu. 


De asemenea, acesta îi ceartă pe cei de la Enel, avertizându-i să ia măsuri, ca să nu mai existe probleme cu rețelele de electricitate. 


În completare, Marius Coțofan, directorul Centrului de Meteorologie Dobrogea a declarat că va începe să ningă în jurul orelor 18.00, 19,00.  


Recomandrea lui Horia Țutuianu este ca oamenii să nu iasă din localități decât dacă este extremă urgență. "Marginea drumurilor este cu ziduri de zăpadă și nu se va mai putea interveni", a explicat șeful CJC.


Comentează știrea

cetatean
10 ianuarie 2017
Ce-i cu asta?

Asta are ceva in cap? Ce are de latra asa si face pe dulaul? Ce sa faca cei de la ENEL? Sa tina cablul de curent cu mana sa nu se rupa? Auzi acolo...ploua cu gheata..ce sa-ti spun. Si vara cum ploua? Codu' lu Voda...periculos pentru scaunul lui. Mars poiaie!

Murphy
10 ianuarie 2017
Anunt de ultima ora !

Centrul meteorologic Dobrogea in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei a facut un anunt deosebit de important, de ultima ora, maine dimineata va ploua cu euro si dolari in Constanta. Toti cetantenii sunt rugati sa nu iasa din case pentru ca actiunea va fi coordonata in exclusivitate de politicienii tehnocrati. Ei sunt singuri care au dreptul sa adune reziduurile astrale ce vor cadea din cer maine dimineata. Vom reveni cu up date in cursul zilei de maine. ISU si Ambulanta Constanta sunt pe pozitii si vor actiona doar la cererea tehnocratilor ! La axeasta actiune va mai participa si IPS Theodosie pe motivul ca este indrituit a participa deoarece reziduurile financiare cad din Cer !

Pagina a fost generata in 0.7949 secunde