Femeile antreprenor se reunesc la Constanța. Motivație în business, direct de la sursă

401
Femeile antreprenor se reunesc la Constanța. Motivație în business, direct de la sursă - femeileantreprenoare-1490117297.jpg

Articole de la același autor

Hotel Sulina Internațional Constanța găzduiește astăzi, de la ora 17.30, un nou eveniment Elite Business Club. Tema acestei ediții este motivația în business, în ton cu ideea de dezvoltare continuă, de împărtășire de informații relevante și de promovare a unor modele de business de succes. Activitatea este organizată de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Asoaf, Graphtec Design. 


Vor lua cuvântul și își vor împărtăși propriile experiențe Laura Dragomir, antreprenoare și specialist în Comunicare și Public Speaking, dr. Ichrak Dali, antreprenoare în domeniul medical, Manuela Stamate Costea, antreprenoare autoare Rețetele Manuelei, Daniela Marișcu, GM Aquatica Experience, Ila Veli, owner Energetix România și Republica Moldova. 


În cadrul evenimentului, toți participanții vor beneficia de o sesiune eficientă de networking, în care vor avea ocazia să își prezinte afacerea și să cunoască noi potențiali parteneri de afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Martie 2017
Stire din Economie : Afaceri fără corupție
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Economie : Caleidoscop economic
Marţi, 06 Decembrie 2016
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.3528 secunde