FEMEIA PLIMBATĂ ȘAPTE ORE ÎNTRE SPITALE A RĂMAS FĂRĂ PICIOR / Anchetă de amploare!

680
FEMEIA PLIMBATĂ ȘAPTE ORE ÎNTRE SPITALE A RĂMAS FĂRĂ PICIOR / Anchetă de amploare! - accidente850296603500-1495607636.jpg

Articole recomandate

Un accident grav petrecut duminică la Roman a pus pe jar conducerile Serviciului Județean de Ambulanță și Direcției de Sănătate Publică Neamț.


Nefericitul eveniment rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una, o femeie de 63 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Iași, unde i-a fost amputat un picior. Șefii SJA vor să afle dacă medicul care a dat primul-ajutor, Gabriel Popescu, a luat cele mai bune decizii.


Doctorul a decis ca femeia de 63 de ani rănită grav într-un accident produs duminică să fie dusă la spitalul din Roman, deși la fața locului urma să ajungă un elicopter SMURD. Medicii din Roman au trimis-o la Piatra Neamț, iar cei de acolo au transferat-o la Iași.

În acel moment, elicopterul nu a mai putut decola din cauza condițiilor meteo. Femeia a ajuns la Iași după șapte ore de la accident, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior pentru a-i salva viața.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8374 secunde