Fanfara "Muzica apelor" concertează gratuit pentru constănțeni

252
1
Fanfara

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Naționale a României fanfara societății RAJA - "Muzica apelor" a demarat o serie de concerte în municipiul Constanța. Week-end-ul trecut, constănțenii au fost invitați la City Park Mall, unde instrumentiștii au reușit să-i binedispună pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă. Și în acest week-end, fanfara ne invită la concert.

Astfel, sâmbătă și duminică, pe 5 și 6 decembrie, fanfara va putea fi ascultată, începând cu ora 16,00, în centrul comercial Tom Constanța. Pentru aproximativ o oră, instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi turbiști, îi vor încânta pe constănțenii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.

Comentează știrea

Pintea
5 decembrie 2015
Panem et circenses (lat. "Pâine si circ")

Expresia este întâlnita în Satirele lui Iuvenal si se refera la perioada de decadenta a Romei republicane, când plebeilor nemultumiti li se ofereau spectacole de circ, la sfârsitul carora primeau gratuit alimente. In sens general, a oferi pâine si circ înseamna a da maselor lucruri neînsemnate, pentru a le distrage atentia de la lucrurile reale.Ii propun tovarasului Stroe sa vorbeasca cu domnul Fagadau sa dea plebei si pachetele de alimente restante de pe luna noiembrie pentru ca spectacolul sa fie complet.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4624 secunde