Fabrică Coca Cola, ÎNCHISĂ. Cutiile de suc, pline cu excreții umane. Imigranții le-ar fi folosit din lipsă de toalete!

7191
1
Fabrică Coca Cola, ÎNCHISĂ. Cutiile de suc, pline cu excreții umane. Imigranții le-ar fi folosit din lipsă de toalete! - 20170328new29824959i150918500-1490788718.jpg

Articole recomandate

Poliția a început o investigație după ce în mai multe cutii de suc Cola Cola s-au găsit excreții umane, la o fabrică aflată în Nordul Irlandei. Fabrica de suc a fost închisă temporar. Muncitorii din tura de noapte de la fabrică au descoperit excreții umane în mai multe doze de suc aflate în linia de producție. 


Ce este neobișnuit, susțin surse citate de Belfast Telegraph, este că în mod normal dozele de suc vin din altă parte în Marea Britanie, dar de această dată au venit din Germania, se pare.

"Se zvonește că în camion au mers ilegal și câțiva imigranți și în disperarea lor, pentru că e o călătorie lungă, au fost forțați să folosească dozele în loc de toalete", spun aceleași surse.

Reprezentanții companiei au explicat că problema a fost identificată "imediat" și că producția nu a avut de suferit. 


Comentează știrea

Fake News....
30 martie 2017
... ucide mintea oamenilor

Sunt un anti-emigrant convins.Dar se vede din cosmos ca aceasta stire este fabricata de un nationalist sau de un "stat prieten" de la rasarit.Este una dintre stirile menite sa puna paie pe foc intr-o Europa deja sufocata de nationalism,extremism religios sau populism."Câțiva imigranți" nu au avut unde sa faca pipi si din cauza asta au dat peste cap o mare fabrica de bauturi racoritoare din Irlanda.Adica emigrantii "s-au racorit" in dozele fabricii de racoritoare. Stirea este asa de absurda incat poate fi usor incadrata la sectiunea umor de prost gust sau la bancul zilei.Cred ca cei care au fabricat stirea au fost ori idioti ori au fabricat-o la un pahar de votka.Mai greav este ca nu exista un filtru nici in presa noastra.Rusine.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8605 secunde