"Fă-le vânt deșeurilor!", campanie de colectare a deșeurilor în Constanța

194

Articole de la același autor

Companiile Polaris M Holding și Gremlin derulează, în perioada 27 - 28 iunie, a doua acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de anul acesta.

Campania se va desfășura sub denumirea "Fă-le vânt deșeurilor!" și oferă posibilitatea cetățenilor de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică și electronică uzată. Pe parcursul celor două zile ale campaniei, populația este așteptată la cele cinci centre de colectare pentru a preda echipamentele electrice și electronice scoase din uz.

Pentru deșeurile voluminoase sau grele (frigidere, aragazuri, mașini de spălat etc.), organizatorii pun la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita preluarea gratuită direct de la domiciliu.

În cadrul acestei campanii, fiecare deponent va primi pe loc un evantai în schimbul unui deșeu electronic sau electric predat, precum și un bilet la tombolă. În cea de-a doua zi a campaniei, în data de 28 iunie, la ora 14:00, va avea loc acordarea premiilor prin tragere la sorți, la centrul de colectare localizat pe Șos. Mangaliei, Zona Complexui Comercial Billa.

Toți cetățenii care participă la această tombolă vor avea șanse egale de a câștiga unul dintre premiile oferite de organizatori: ventilator de birou, ventilator cu apă sau marele premiu al campaniei, un aparat de aer condiționat.

Centrele de colectare sunt deschise pe toată perioada anului și se află în următoarele locații: Șos. Mangaliei, Zona Complexului Comercial Billa l Str. Adamclisi, Zona Complexului Brotăcei l Str. Cișmelei, Intrarea spre Școală nr. 29 l Str. I.C. Brătianu, Zona Complexului Cora l Str. Unirii, Zona Complexului Adivin.

Campania "Fă-le vânt deșeurilor!" este organizată de companiile Polaris M Holding și Gremlin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Agenției pentru Protecția Mediului Constanța și Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6378 secunde