Expoziție de mașini retro americane, SkirtBike și concert Connect-R, în week-end, la City Park Mall

2242
Expoziție de mașini retro americane, SkirtBike și concert Connect-R, în week-end, la City Park Mall - citypark3-1497620651.jpg
Agenda sfârșitului de săptămână se anunță dinamică: City Park Mall își așteaptă vizitatorii cu evenimente pe două și patru roți: SkirtBike Constanța, cel mai chic eveniment al verii dedicat pasionatelor de biciclit, și Retro American Muscle Cars, expoziție găzduită în parcarea centrului comercial. Nu vor lipsi nici hit-urile verii: Game World și Retro Mobil Romania organizează un concert spectaculos al artistului Connect-R.


SkirtBike, tur estival pentru bicicliste


Aflat la a cincea ediție în Constanța, evenimentul SkirtBike le redă femeilor curajul de a pedala în oraș, în ținute feminine. Iubitoarele mersului pe două roți sunt invitate să se întâlnească sâmbătă, 17 iunie, la ora 11:00, în zona cafenelei Starbucks de la City Park Mall, pentru a socializa și a porni apoi împreună pe traseul SkirtBike. Tema pregătită de organizatori pentru anul acesta este #Sailorette, așa că dungile și accesoriile specifice vor fi nelipsite din vestimentația participantelor. Stiliștii se vor ocupa de look-ul biciclistelor, iar blogger-ul de fashion, Gabriela Atanasov, va premia cele mai inspirate ținute. 


Paricipantele SkirtBike vor lua startul de la ora 13.00 din parcarea City Park Mall și vor pedala în ritm lejer pe un traseu de aproximativ 10 km: Bd Lăpușneanu – Bd Mamaia - Bd Tomis - Str. Traian - Piața Ovidiu – Str. Arhiepiscopiei – Str. Elisabeta - Valea Portului - Salon Nautic - Portul Tomis. Pentru a se înscrie și pentru a primi kit-ul SkirtBike, participantele trebuie să completeze formularul pus la dispoziție de organizatori. Biciclistele vor fi așteptate pe plaja Modern cu o petrecere. 


Mașinile de epocă, în centrul atenției


Pasionații și posesorii de mașini de epocă americane își dau întâlnire la City Park Mall, pe 17 și 18 iunie. În acest weekend, modelele cele mai cunoscute de "muscle cars" vor fi prezentate în parcarea din zona Lacului Tăbăcariei și vor putea fi admirate în intervalul orar 10,00 – 20,00. 


Publicul va avea intrarea liberă și va putea admira mașini ca Dodge Charger, Chevrolet El Camino, Ford Mustang și multe alte modele care au născut adevărate pasiuni în lumea întreagă. În total vor fi expuse aproape 100 de modele deosebite, cu o istorie demnă de descoperit. 


Cele mai impresionante exemplare vor fi premiate de un juriu din care fac parte campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, jurnalista Liliana Levinta, actorul de comedie Florin Petrescu – Axinte și cântăreața Annes. Festivitatea de premiere va avea loc duminica 18 iunie de la ora 14:00.


Concert Connect-R 


În cadrul aceluiași eveniment, la City Park Mall se vor auzi live și hit-urile lui Connect-R, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.45. Artistul va urca pe o scenă gigant, amenajată pe un camion. Intrarea la concert va fi liberă.


Mai multe despre traseul SkirtBike, dar și despre evenimentele organizate pe 17 – 18 iunie la City Park Mall Constanța, puteți afla pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.city-park.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, în Club Phoenix
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert  Mircea Baniciu,  în Club Doors
Vineri, 14 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : Șuie Paparude, pe scena Doors Club
Pagina a fost generata in 0.562 secunde