ENEL. Localități fără curent electric

119
ENEL. Localități fără curent electric - bec-1456934786.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, mâine, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, vor fi afectați consumatorii de pe străzile Siretului, Lahovari, Decebal, Tudor Vladimirescu și Sarmisegetuza - întrerupere totală, precum și cei de pe strada Dorobanți și cei de pe strada Unirii, cu porțiunea cuprinsă între strada Muscel și strada Ciprian Porumbescu, respectiv strada Războieni.

În restul județului, între orele 7 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitățile Chirnogeni și Movila Verde - întrerupere totală și, între orele 8 și 18, în localitatea Murfatlar, pe străzile Vasile Milea, Nichita Stănescu, Amurgului și DN 22C - întrerupere parțială. De asemenea, între orele 8 și 10, se oprește curentul în localitatea Ciobanu – întrerupere parțială, iar, între orele în localitatea Mihail Kogălniceanu - întrerupere parțială și în localitatea Topalu, pe străzile Dunării, Panseluței, Morii, Zefirului, Ion Dănilă, Dor, Nufărului și Crinului - întrerupere parțială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3318 secunde