ENEL. Iată lista întreruperilor de curent programate săptămâna viitoare

216
ENEL. Iată lista întreruperilor de curent programate săptămâna viitoare - maimultezone1453643835-1487346632.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, luni, pe 20 februarie, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din localitatea Tuzla, cu străzile Mecanizării, Grindului, Lebedelor, Biruinței, Izvorului și Pasajului – întrerupere totală. Marți, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în municipiul Constanța, în zona Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu, și în localitatea Agigea, pe străzile George Enescu, Ion Voicu, Filaret Barbu, Nicolae Bălcescu, Petru Remus, Dimitrie Bolintineanu, Dimitrie Cantemir, Vlad Țepeș, Bogdan Vodă, Avram Iancu, cu blocurile D1, D2 și D3 A. Iar, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Corbu și în municipiul Medgidia.

Miercuri, pe 22 februarie, sunt programate lucrări între orele 8 și 16, în municipiul Constanța, în zona Sălii Sporturilor, în localitatea Cumpăna și în stațiunea Costinești, iar, între orele 9 și 17, în localitatea Mihail Kogălniceanu, localitatea Runcu și localitățile Aliman și Cotu Văii, respectiv municipiul Medgidia.

Joi, vor fi din nou întreruperi în stațiunea Costinești, pe străzile Prunului, Mărului, Smochinului, Nucului, Cireșului, Vișinului, Grădinilor și Macului, dar și în localitatea Negru Vodă, iar vineri, între orele 9 și 17, în localitățile Galița și Esechioi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2179 secunde