Duminică, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cât este pensia medie la Constanța

368
1
Duminică, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cât este pensia medie la Constanța - duminicaesteziuavartsnici-1506703301.jpg

Articole de la același autor

145.723 de locuitori ai județului Constanța figurau, în cel de-al doilea trimestru al anului 2017, ca pensionari de asigurări sociale de stat. Aceștia primesc o pensie medie de 1.020 de lei pe lună. 


În fiecare an, pe 1 octombrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cu acest prilej, reprezentanții Casei Județene de Pensii Constanța îi asigură pe toți vârstnicii din județ de toată prețuirea lor. 


"În toate societățile, persoanele de vârsta a treia au jucat și joacă un rol inestimabil, deschizând calea, ocrotind, călăuzind pași, picurând suflet și înțelepciune în mințile și inimile copiilor și nepoților. De aceea, oferim respect concetățenilor noștri vârstnici pentru imensa lor contribuție în dezvoltarea societății din care facem parte cu toții. Vorbim despre oameni a căror experiență de viață este extrem de importantă deoarece ne ajută să înțelegem mult mai bine atât trecutul, cât și prezentul și în special viitorul, oameni cărora le suntem datori pentru tot ce au oferit de-a lungul vieții lor", a transmis directorul executiv al Casei Județene de Pensii Constanța, Cristina Samoilă. 


Comentează știrea

ion
1 octombrie 2017
minciuni

mai usor cu pensia medie ,asa se minte poporul ,unul are 800 si altul are 3000 se aduna si se imparte la doi deci pensia medie este1900 . unde este adevarul , paine este 8 ron pentru toti...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7782 secunde