La Spitalul Județean

Dr. Obadă susține, astăzi, concurs pentru ocuparea funcției de director medical

309

Articole de la același autor

 Emoții mari, astăzi, pentru directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU), dr. Bogdan Obadă. După o perioadă de patru luni în care a ocupat respectiva funcție ca interimar, medicul va susține, astăzi, concurs. 


Reamintim că el se află pe această poziție din luna martie, înlocuindu-l pe fostul director medical, dr. Mihnea Avram. Dr. Obadă a terminat Facultatea de Medicină din cadrul Universității "Ovidius" în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU. 


Peste alți trei ani, el a devenit medic rezident pe secția Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului național de rezidențiat, iar în anii 2004 și 2005, a urmat mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgență Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania. 


Săptămâna trecută, comisia de concurs pentru ocuparea funcției amintite s-a întrunit pentru analiza dosarului depus de către candidat, care a fost și acceptat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde