DOVADA VACCINĂRII, LA ÎNSCRIEREA ÎN COLECTIVITATE! Ce spune ministrul Sănătății

239
DOVADA VACCINĂRII, LA ÎNSCRIEREA ÎN COLECTIVITATE! Ce spune ministrul Sănătății - copilscoala7-1493894006.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că este important ca, la momentul înscrierii copilului într-o colectivitate, să se prezinte dovada că acesta a fost vaccinat.


"În mod normal, în forma finală a legii, ar trebui ca, la înscrierea în școală, exact cum am prezentat și eu la momentul în care m-am înscris inclusiv la facultate, a trebuit să prezint așa numitul aviz epidemiologic. Avizul epidemiologic era un act medical. Pe verso erau trecute absolut toate vaccinările. Cred că este important ca, la momentul la care te înscrii într-o colectivitate, să prezinți dovada că ai fost vaccinat. Eu sunt convins și o să susțin acest lucru. Nu știu dacă voi găsi aceeași susținere și din partea opiniei publice, pentru că — așa cum am mai spus de multe ori — îmi doresc ca forma finală a legii vaccinării să fie o formă chiar dacă nu unanim acceptată, să aibă o rată de acceptare foarte mare", a afirmat acestea, potrivit agerpres.ro.


El a spus că interesul său, ca ministru, este acela ca populația României să aibă o rată de acoperire vaccinală cât mai mare, astfel încât incidența bolilor să fie cât mai scăzută. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde