Doi delfini eșuați în ultimele 48 de ore

159
Doi delfini eșuați în ultimele 48 de ore - delfinesuat-1437669526.jpg

Articole de la același autor

Doi delfini au eșuat în ultimele zile, pe plajele de pe litoral. Echipa Mare Nostrum a fost anunțată telefonic și a intervenit pe plaja din Mamaia și plaja Venus pentru identificarea celor două cetacee eșuate. 


"Este vorba despre doi marsuini (Phocoena phocoena relicta) tineri, pe care valurile i-au adus pe țărmul mării. Mamiferul marin găsit în stațiunea Mamaia dece-dase recent, iar echipa Mare Nostrum a intervenit rapid, l-a preluat și transportat la Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Marină «Grigore Antipa» din Con-stanța, în vederea prelevării de probe pentru investigații de laborator, deși cauza principală ce a dus la deces a fost atribuită plaselor de pescuit", a declarat purtătorul de cuvânt al Mare Nostrum, Cecilia Pătrăhău. 


Intervențiile s-au desfășurat în cadrul programului "Monitorizarea și conser-varea delfinilor din Marea Neagră", susținut financiar de OMV Petrom și prin Campania "Adoptă un delfin!". Dacă observați un delfin eșuat sau exemplare vii, în apele teritoriale românești, contactați ONG Mare Nostrum, la numerele de telefon 0241.612.422 sau 0763.255.731. De asemenea, pe site-ul www.delfini.ro, găsiți formularul online prin inter-mediul căruia puteți trimite informații despre delfini sau accesați pagina de facebook a delfinilor din Marea Neagră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Social : Pui de delfin, eșuat la Costinești
Pagina a fost generata in 0.4101 secunde