Directori noi la Enel România

118

Articole de la același autor

Enel România a numit-o pe Claudia Brânduș în funcția de director al departamentului de Reglementări. De asemenea, Cosmin Trofin, care a coordonat până în prezent activitățile de reglementări, preia conducerea departamentului de Servicii Business. 


În calitate de director al departamentului de reglementări, Claudia Brânduș va coordona o echipă de 15 persoane, al cărei obiectiv principal constă în definirea, reprezentarea și promovarea poziției companiei cu privire la aspecte de reglementare și antitrust. De asemenea, ea va fi responsabilă de identificarea tendințelor în reglementare, cu scopul evaluării impactului economic și financiar al reglementărilor asupra liniilor locale de business, precum și de gestionarea aspectelor de reglementare și antitrust și proceduri față de părțile interesate relevante, asigurarea și monitorizarea conformității liniilor locale de business și definirea strategiei optime la nivel local. 


Cosmin Trofin are peste șase ani de experiență în cadrul grupului de companii Enel România, fiind anterior coordonator al departamentului de Achiziții, apoi al celui de Reglementări. În funcția de director al departamentului de Servicii Business, el va fi responsabil de serviciile generale și Facility Management, precum și de maximizarea valorii portofoliului de active imobiliare la nivel de țară și garantarea raționalizării acestuia, asigurând îndeplinirea nevoilor imobiliare ale business-ului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8874 secunde