Dialog. Poștașii s-au întâlnit cu reprezentanții conducerii Poștei Române

76
Dialog. Poștașii s-au întâlnit cu reprezentanții conducerii Poștei Române - postaromana3-1374152561.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la sediul Ministerului pentru Societatea Informațională (MSI) a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat președintele Consiliului de Administrație Companiei Naționale Poșta Română, conducerea executivă a Poștei Române, reprezentanți ai MSI și conducerea Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România.


Tematica discuțiilor a privit procesul de restructurare și modernizare a Poștei Române, disponibilizările colective și măsurile pentru eficientizarea activității companiei. A fost analizat graficul de aplicare a procesului de disponibilizare colectivă derulat în conformitate cu acordul încheiat între conducerea executivă a Poștei Române și Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România.
Procesul de restructurare și modernizare a Poștei Române are ca obiectiv pe termen scurt restabilirea echilibrului între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața serviciilor poștale, piață liberalizată începând cu luna ianuarie 2013. 


Începând cu luna septembrie 2013 din cadrul Poștei Române vor fi disponibilizați 3.650 de angajați, pe baza unui set de criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România. Aceste criterii sunt construite pe baza evaluării competenței profesionale, abaterilor disciplinare cât și a opțiunii individuale. Procesul de disponibilizare va fi aplicat fără să fie afectată derularea normală a activităților Poștei Române la nivel național.


Echipa de management a Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) are ca obiective principale creșterea veniturilor, reducerea cheltuielilor, diminuarea datoriilor istorice ale companiei și consolidarea poziției de lider pe piață a companiei, într-un context economic marcat de reducerea volumului prestațiilor poștale în perioada 2009 - 2012, acest fenomen înscriindu-se într-un trend global determinat de evoluția tehnologică și dezvoltarea comunicațiilor online.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde