Dezorientați în timp și spațiu. 40 de drogați în numai trei zile

615
1
Dezorientați în timp și spațiu. 40 de drogați în numai trei zile - drogatispital1-1493740597.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale constănțene au consultat, în ultimele trei zile, 40 de persoane care au ajuns direct în Urgență după ce au consumat substanțe interzise. Printre pacienți, s-au aflat și străini, toți fiind supuși testelor toxicologice.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență, în 29 dintre cazuri, testele au ieșit pozitive, majoritatea la mai multe substanțe psihoactive, iar un sfert din acești pacienți au fost spitalizați. Tocmai de aceea, specialiștii trag un semnal de alarmă, atenționând consumatorii de astfel de substanțe că drogurile sunt nefaste pentru organism în timp.

"Acum avem internată pe secție o adolescentă de numai 16 ani, care a consumat droguri. Toate aceste persoane trebuie să știe că pot căpăta semne de suferință cerebrală, tulburări de limbaj, de echilibru, de dezorientare în timp și în spațiu, deci consumul etnobotanicelor și al drogurilor este total neindicat", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Ildiko Toldișan, medic neurolog.

În plus, la cei care le consumă în mod frecvent, pot apărea complicații neurologice, psihice, cu deteriorare cognitivă, care poate fi definitivă, chiar pentru tot restul vieții. 

Comentează știrea

Costel
3 mai 2017
dezorientati

Ce atata caz...........pentu gunoaiele astea care se cred asa interesante consumand droguri. Asa cum au avut bani de droguri tot asa sa se si trateze . Din partea mea le-as eventual le-as mai da o doza de drog sa fiu sigur ca se duc dracu......si scapam de ei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5569 secunde