Delfini eșuați pe plajele din Mamaia și Venus

201
Delfini eșuați pe plajele din Mamaia și Venus - delfinesuat-1437649813.jpg

Articole de la același autor

În urma unor telefoane de urgență primite în ultimele două zile, echipa Mare Nostrum a intervenit pe plaja din Mamaia și plaja Venus pentru identificarea a doua cetacee eșuate.

Este vorba despre doi marsuini (Phocoena phocoena relicta) tineri, pe care valurile i-au adus pe țărmul mării. Mamiferul marin găsit în stațiunea Mamaia decedase recent, iar echipa Mare Nostrum a intervenit rapid, l-a preluat și transportat la Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Marină "Grigore Antipa" din Constanța, în vederea prelevării de probe pentru investigații de laborator, chiar dacă cauza principală ce a dus la deces a fost atribuită plaselor de pescuit.


 Dacă observați un delfin eșuat sau exemplare vii, în apele teritoriale românești, contactați ONG Mare Nostrum la numerele de telefon 0241/612.422 sau 0763/255.731. De asemenea, pe site-ul www.delfini.ro, găsiți formularul online prin intermediul căruia puteți trimite informații despre delfini sau accesați pagina de facebook a delfinilor din Marea Neagră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Iulie 2015
Stire din Social : Week-end de foc la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4808 secunde