De vineri s-ar putea relua traficul pentru microbuze, pe podul Agigea

674
De vineri s-ar putea relua traficul pentru microbuze, pe podul Agigea - devineripod1-1387300366.jpg

Articole de la același autor

O primă etapă a reabilitării podului Agigea este aproape finalizată. O parte din hobane au fost deja înlocuite și în curând se va putea ridica restricția de trafic pentru autovehiculele cu greutate între 3,5 și 5 tone. 


Potrivit prefectului județului Constanța, Eugen Bola, microbuzele și autocarele care asigură transportul persoanelor și navetiștilor ar putea traversa podul încă de poimâine. "Teoretic, pe 23 decembrie, va fi ridicată această interdicție de la 3,5 la 5 tone. Noi am făcut demersurile necesare, prin regionala Companiei Naționale de Drumuri Naționale și așteptăm răspunsul de la Ministerul Transporturilor. Atât constructorul, cât și proiectantul și-au îndeplinit sarcinile pe această perioadă de reabilitare. A fost o mică întârziere la lucrări, la un moment dat, dar am avut vreme bună și aceasta a fost recuperată. Sperăm că încă de vineri, 20 decembrie, se va putea circula cu autovehicule de până în cinci tone", a precizat prefectul. 


Conform planificării perioadelor în care podul este închis complet circulației, până luni, 23 decembrie, inclusiv, mai sunt programate doar trei interdicții pe timpul zilei și una noaptea. Astăzi, podul este închis între orele 9,00 și 11,00, vineri, 20 de-cembrie, va fi din nou închis între orele 9,00 și 13,00, iar luni, 23 decembrie, circulația este oprită din nou, între orele 9,00 și 11,00. De asemenea, luni noapte, 23 decembrie, de la ora 23,00 și până la ora 3,00, nu se va putea circula deloc pe podul Agigea. 


"În cursul lunii ianuarie vom fi anunțați cu privire la noul orar de lucrări și vor afla dacă va fi un program asemănător sau se va schimba. În continuare, însă, traficul greu se va desfășura pe ruta ocolitoare sau cu ajutorul gabarei, care funcționează foarte bine", a mai adăugat Eugen Bola. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Podul de la Agigea, închis astăzi
Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Podul Agigea, închis astăzi
Pagina a fost generata in 1.0649 secunde