De unde își pot ridica revoluționarii documentele de călătorie gratuite

291
4
De unde își pot ridica revoluționarii documentele de călătorie gratuite - revolutionarigf12-1486913007.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14-17 februarie, între orele 9.00-17.00, se va deplasa la Constanța o delegație de la SSPR București, pentru a preda personal sau pe baza unor procuri notariale documentele de călătorie gratuite pentru anul 2017 tuturor revoluționarilor din municipiul și județul Constanța.  


Conform informațiilor furnizate de vicepreședintele fundației, Marin Rusu, pentru a se evita supraaglomerarea, s-a stabilit ca predarea acestor documente să se facă la Casa de Cultură a Sindicatelor. 


Primii revoluționari care vor putea intra în posesia acestor drepturi, marți, 14 februarie, sunt cei ale căror numele au literele de la A la L. A doua zi, miercuri, 15 februarie, se vor putea prezenta pentru a-și primi documentele de călătorie cei ale căror nume de familie au literele M-Z. Joi, 16 februarie este ziua rezervată celor din localitățile din sudul județului, iar vineri, 17 februarie, se pot prezenta la Casa de Cultură cei care locuiesc în nordul județului. 


De precizat că răniții, reținuții sau urmașii acestora vor avea prioritate, în fiecare dintre cele patru zile. 


Comentează știrea

Lazar
13 februarie 2017
ridicare de documente de documente de revolutionar

D-na Mirabela Serbanescu,va rog sal ajutati dvs pe Ciobotaru Constantin din strada soseaua Mangaliei nr 116 ca sa ridice legitimatia de Revolutionar care a cumparato cu 150 $ de dolari,poate nu stie si nu a fost anuntat de cineva,ca la cate Nenorociri a facut poate sta in casa si se roaga la D-zeu sa ii erte pacatele ca tare Nenorocit a fost si minte lumea ca a lucrat in Irac si de acolo sa facut bogat,luati dvs lista de la dl politai Martinciuc sa vedeti cata lume au nenorocit si avocati smecheri a-i Constantei ii ajuta ca sunt baeti buni si platesc bine si restul sunt gunoaele si mizeria societati romanesti ca nu au bani multi pentru spaga ca sa cumpere dreptate.

PT. LAZAR
13 februarie 2017
ANALFABETII SCRIU.....

INVATA MAI BOULE SA TE EXPRIMI SI SA SCRI ROMANESTE. DUPA CE ESTI PROST CA NOAPTEA POLARA, MAI ESTI SI INVIDIOS.

Pt nr doi
13 februarie 2017
cu parerea anlafabetului

poate om nu stie sa scrie,i-a de baza continutul,ca noi romani suntem cei mai destepti din lume,de dam in gropi si daca esti studiat e si mai bine poate te a educat mata.

Relu
13 februarie 2017
A se vedea !

Mihai Lupu a fost foarte mare revolutionar la Navodari . Chiar cel mai mare din tara , daca nu din Europa , sau chiar din lume ! Che Guevara a fost mic copil pe langa liberalul Mihai Lupu - Lupu la stana ... A tras cu tunurile si rachetele in teroristi , a condus elicoptere de asalt , bombardiere si avioane de atac , a fost la timona unor distrugatoare , portavioane , corvete si puitoare de mine ... A fost si in submersie pe submarine nucleare si batiscafuri . A comandat cateva divizii de tancuri , cateva corpuri de armata , si in pauze , a fost portdrapelul revolutionarilor din ,,orasul care saruta marea'' , la capatarea certificatelor la Bucuresti ! Un asemena erou legendar a luat , gratuit , de la ticalosul stat roman , care nu-si respecta fauritorii de istorie , doar cateva spatii comerciale , doua terenuri pe malul marii , un apartament de trei camere , cateva imprumuturi fara dobanda , de 600 000 de dolari , cateva autoturisme fara taxe de inmatriculare , o salupa amarata de 58 000 de euro , transport gratuit cu avionul , trenul , autocarul , elicopterul , balonul , zeppelinul si pluta pe Dambovita ... De asemenea , nu a platit taxe si impozite pentru firmele sale si nici pe salariu la Petromidia - el fiind colaboratorul apropiat al marelui patriot Dinu Patriciu , devenit model perpetuu pentru politicianul Lupu ... El , legendar erou si patriot liberal , democrat convins , permanent activ in slujba tarii , Evropei si lumii , daca nu si galaxiei , inca nu a primit ce merita de la poporul roman , caruia ii apartine pana la ultima fibra si nebagat in seama de nimeni , nici de DNA macar , sufera ca a ramas fara coledgi in parlamentul Romaniei ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2926 secunde