De săptămâna viitoare, vremea se schimbă radical!

336
De săptămâna viitoare, vremea se schimbă radical! - vremeploi14616615311462862851-1475313782.jpg

Articole recomandate

În weekend vom avea parte de temperaturi mai mari decât cele normale pentru data din calendar, dar de săptămâna viitoare se reîntorc ploile.

Duminică, vremea se menține mai caldă decât în mod normal la această dată, cu maxime ce pleaca de la 20 de grade în nordul litoralului și ajung până la 28 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate abia spre seară și noaptea, când vor fi averse, însoțite trecător de descărcări electrice și posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în jumătatea de vest a țării și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Dimineața pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est și sud-est, va fi ceață.

Luni, vremea se schimba, va deveni în general instabilă, mai întâi în vest, în nord și în centrul țării, apoi și în celelalte zone, iar temperaturile vor scadea pana aproape de cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua, pe arii extinse în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde pe spații mici se vor înregistra și cantități de apă mai însemnate și local în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite trecător de descărcări electrice, iar în cursul nopții, pe crestele montane înalte apar precipitații mixte. Vântul va sufla cu unele intensificări, în special în timpul averselor. Temperaturile maxime vor cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în sudul Olteniei.

Marți, vremea va fi în general închisă, cu ploi în cea mai mare parte a țării, și temperaturi în scadere, astfel încat va fi o vreme rece, pentru data din calendar, mai ales in vest, în nord și în centru, cu maxime între 10 și 18 grade. La munte, îndeosebi la altitudini mari, vor fi precipitații mixte si local cantitatile de apa vor fi mai însemnate, la munte mai ales. De miercuri, vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă în toată țara și se va menține în general închisă, cu ploi în toate regiunile și precipitații mixte la munte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3539 secunde